Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. To jste jim to paní Libuše pěkně vytmavila.

Já jsem kdysi jednomu američanovi vysvětloval že country music je vlastně česká hudba hudba českých přistěhovalců do Ameriky a málem jsem dostal od čenichu.

Popravdě řečeno tak hrozné to nebylo ale absolutně odmítal mi věřit.

0 0
možnosti
MB

M27i41l84a41n 90B33í51l57e14k

12. 8. 2017 19:16

To si musíte vymyslet něco věrohodnějšího;-)

0 0
možnosti
Foto

;-Dmáte pravdu jen nevím jestli by ten náš specifický český humor pochopili:-) dík za komentář a přečtení

1 0
možnosti
BK

R^:-), myslím Libuško, že svým temperamentem, inteligencí a smyslem být nad věcí- jste je musela totálně dostat. Mě zcela určitěR^:-).

4 0
možnosti
KC

Na to nejdůležitější jste zapomněla: polyhistor Jára Cimrman byl ve všem natolik před ostatními, že když například Bell vynalezl telefon, měl od Járy už tři zmeškané hovory! Kam se tedy hrabou všichni Newtonové, Einsteinové, Edisonové či Darwinové, když my máme svého Járu Cimrmana, kterého všichni epigoni jen opsali nebo napodobili!

6 0
možnosti
AS

Jen na tom Patentovém úřadě ho předběhli;-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Buriane za přečtení i karmu:-)

1 0
možnosti
PB

P37e68t45r 14B47u90r83i93a28n

12. 8. 2017 20:33

To abyste mě neměla jen za vašeho zuřivého kritika;-)

0 0
možnosti
Foto

souhlas pane Bartoši jsme jen bezvýznamné zrníčko a já jsem s tím díky své profesi konfrontována dnes a denně takže když čtu někdy komentáře některých místních blogerů kteří nikde nebyli a osobně žádného muslima nepoznali ale přesto všechno vědí, tak jdou na mě mdloby:-)dík za přečtení a komentář a pěkný zbytek víkendu

2 0
možnosti
Foto

děkuji za upřesnění pane Bárto-továrny plné laborů- to by znělo zajímavě:-)

pěkný sobotní večer třeba i s horečkou sobotní nociR^

1 0
možnosti
ZB

Karma.Jen jedna malá technická.Slovo robot sice poprvé použil Karel Čapek,ale jeho autorem je jeho bratr Josef.Karel Čapek měl měl puvodně vymyšlený výraz "labor".

3 0
možnosti
PB

P15e64t24r 69B73u12r30i46a45n

12. 8. 2017 18:07

Dal jsem karmu.

0 0
možnosti
DB

jediné co, tento váš blog ukázal na plné čáře je, jak málo jsme všichni informovaní jak o sobě tak i o těch druhých Evropanech..........a to je obrovské manko............Měli bychom toho vědět podstatně více............a mít více pochopení a uvědomit si že naše malé jazykové skupinky jsou jen SOUČÁSTÍ větší lidské skupiny, lidské skupiny Evropanů,,,,,,,,,

4 1
možnosti
Foto

... a potažmo také pozemšťanů...

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik