Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak oni to vysvětlují tím, že jako soudce by měl zůstat vždy nestranný. Tím, že se snaží pomoct obětem se podle jejich názoru přiklonil k jedné straně.

3 0
možnosti
JK

Takže to není "vyhazov za snahu očistit církev".

2 0
možnosti
Foto

A tímto postojem škodí samotná církev jakékoliv víře, samozřejmě karm.R^

1 0
možnosti
Foto

díky paní Kataríno-jen na to jsem chtěla poukázat

0 0
možnosti
JJ

J20a51n 38J89í47l27e62k

7. 3. 2019 11:09

Pokud někdo překračuje zákon a zneužívá dětí, či někoho jiného, kdo se neumí, nebo nemůže bránit, ať se jedná o kohokoliv, ať na něj dopadne zákon plnou vahou. My křesťané dodáme, ať se za to smaží navěky v pekle, ale do vnitřních věcí libovolné organoízace není nikomu nic, pokud nepřekračují zákon.

2 0
možnosti
Foto

zmíněný odvolaný církevní soudce jen založil organizaci na ochranu zneužívaných kde se moou postižení sdružovat-to vám připadá jeko něco tak nepřípustného?8-o

1 0
možnosti
JZ

Může se nám to líbit nebo nemusí, ale toto je vnitřní záležitost katolické církve a těm, kdo nejsou její členové, do toho nic není. Trošku takové bolševické diktovat druhým, co smí, či nesmí.

2 0
možnosti
Foto

bolševicky se chová právě církev která s podivným odůvodněním dává výpověď lidem kteří poukazují na chyby a nedostatky. což je zřejmé i ve zdejších diskuzích-ti co se církve zastávají se sami chovají jako STB

1 1
možnosti
JJ

J38a17n 96J19í62l98e87k

7. 3. 2019 11:00

jste členkou katolické církve? Nejste, takže nic vám není do vnitřních záležitostí církve. Zhola nic, i kdyby jste se vzteky rozkrájela. :-)

7 0
možnosti
Foto

vzteky se nekrájím spíš se směji tomu že z tolika národů které se hlásí ke křesťanství se právě český kardinál tak hloupě zviditelní tak hloupým prohlášením-už jen to jeho histerico místo isterico naznačilo jak je to s jeho italštinou takže se dá pochybovat zda vůbec rozuměl na co je tázán tudíž dodatečné vysvětlování že se vyjadřoval k mediální kampani spíše než k papežové iniciativě je dost pochybné-stejně jako samotný postoj k této problematice-to jak to bagatelizuje je dost podivné stejně jako odůvodnění se kterým byl odvolán zmíněný církevní soudce-pokud z našich daní je dosud církev financována tak je ani ateistům nemůže být lhostejné jak nás církev ve světě reprezentuje;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik