Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuško, asi půjdu trochu proti proudu, ale kvalitní starší kousek, který to má v hlavě v pořádku a ženě se fakt věnuje... K čemu mládí a svaly, když je to hup sem hup tam...? Koloušci mě nikdy nebrali. Ještě stále mě neberou. ;-)

Velmi otevřený blog, ale dobrý. R^

2 0
možnosti
Foto

souhlas Bohunko-když se věnuje ženě tak je know how k nezaplacení

...teď ještě ale které ženě se věnuje;-);-D

1 0
možnosti
JS

Teď mě tak napadlo, jaký musí být věkový rozdíl, abych mohla mluvit o kolouškovi? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Mladý maso je mladý maso, ale zkušenosti jsou k nezaplacení. Věk je jen číslo.R^

2 0
možnosti
Foto

tak nějak pane Davide know how dokáže taky divy;-Ddík za nákuk a krásný večer přeji:-)

0 0
možnosti
JC

Skvělé! Skvělé! Skvělé!

Jeden z nejlepších blogů poslední doby! KARMA! Není co dodávat...

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Jiří a pěkný blížící se víkend přeji:-)

0 0
možnosti
DV

D32a28v28i56d 85V64l14k

1. 2. 2019 10:12

Já vím, že si to mi chlapi zasloužíme o tom žádná. Upřímně mě ta honba za mladým masem připadá trochu srandovní u obou pohlaví. U žen trochu víc, protože jsem si tak nějak vždycky myslel, že ženský jsou trošku dámy všechny a mají určitou úroveň. Napsala jsi hodně dobrý blogR^

4 1
možnosti
DV

D86a49v29i87d 56V50l66k

1. 2. 2019 10:14

Ježiši My chlapi pardon8-o

1 0
možnosti
VPS

Zaujala jste i pobavila. Co bych chtěl víc...

1 0
možnosti
Foto

děkuji pane Vojtěchu to mě moc potěšilo:-)pohodový den přeji;-)

0 0
možnosti
LK

Ano, karma :-) člověk si musí uvědomit, že se prostě a jednoduše někomu nelíbí (postavou a věkem a vůbec povahou) a někomu ano a nic s tím nikdo nenadělá. A vice versa. Někdy se to sejde a někdy ne. Tak to chodí na tom božím světe a nemá smysl nad tím moc dumat.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak pane Ladislave-a největší terno je když najdete toho nebo tu, kdo vás hledá-to pak nějaký věkový rozdíl nehraje žádnou roli, lidi si prostě musí navzájem sednoutR^dík za přečtení i komentář a pěkný víkend

1 0
možnosti
Foto

Proc musi byt onen muž "mladik, svalnaty a snědý"?

2 0
možnosti
Foto

proč jsou obletované hlavně ty štíhlé dlouhovlasé vysolárkované holčiny které často sotva dosáhly puberty?;-)prostě jsem jen postavila mužský protiklad toho co média předkládají jako vzor krásy-to se tak při psaní dělá aby vyniklo co che autor sdělit-dík za zastavení a pohodový blížící se víkend přeji:-)

0 0
možnosti
TK

Já jsem rád, že jsem se narodil jako chlap. Buď je člověk v kondici a při chuti (chápejte člověk = chlap ;-)) a může si užívat dle chuti s 16 až x letými do celkem vysokého věku, nebo se stálou partnerkou, může si po 40 klidně založit s mladší ženskou novou rodinu, nebo se na to naopak vyprdne a spokojeně může ke stáru dělat milion věcí: mít neomezeně koníčků, věnovat se práci, muzice, chlastat, číst knihy, psát knihy, hrát PC hry, čumět na bednu, cestovat, něco sbírat, hromadit peníze, jít do politiky, nebo naopak s dekou a flaškou rumu jít pod most, exhibovat v metru, přepadávat školačky v parku, koukat na hvězdy, přepadnout banku, vyřvávat na lesy, vychutnávat si samotu a rozjímání, nebo jít za chlapama do hospody.. prostě dělat cokoli, nebo naopak s chutí nedělat vůbec nic a být přitom v pohodě. Dokud dojde na záchod a udrží stolici, tak neřešit věk, každou vrásku, šedivý či vypadený vlas nebo faldík špeku. :-)

Ženský to mají mnohem těžší, co ty můžou? Prd. :-/

Teda ony by to teoreticky mohly dělat taky. Ale nedělají, protože je to většinou nebaví, nebo ani nenapadne. Mají v sobě jakousi věčnou nespokojenost, nesnáší, když se nic neděje, stále touží po nějaké změně, ani vlastně samy neví po čem. Hrůza, z toho bych ze zbláznil. Nedivím se, že jich tolik končí na antidepresivech.

4 1
možnosti
Foto

no vidíte a mě sex baví a snad proto žádná antidepresiva nepotřebuji

a jsem ráda že jsem ženská-můžu si dát klidně nohu přes nohu aniž bych si rozdrtila mozek;-)

11 0
možnosti
RV

máte to nějaké domotané, v nadpisu nad pětatřicet, v článku nad třicet ;-D

0 0
možnosti
Foto

původně jsem měla třicet i v titulu ale pak jsem to opravila aby to nebylo tak skandální;-Dale těší mě že někdo tak pečlivě čte a nepustí se do cupování autorčiných preferencí je po přelétnutí nadpisu maximálně tak perexu-dík za návštěvu a dobrou noc;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik