Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... jo - ono není vrznutí, jako ,,vrznutí". A aby se učinilo všem nočním vrznutím zadobře, bylo by možná dobré, aby po tom nezdravém nočním vrznutí následovalo to zdravé ;-)!

1 0
možnosti
Foto

souhlasím pane Zdeňku ale jak píšu níže v diskuzi, já po tom zdravém dostanu hlad;-Dnezdravý nezřízený nekontrolovatelný hlad;-)

0 0
možnosti
Foto

I56v27a75n 10V31e38s16e74l75ý

11. 1. 2019 12:40

Takové praktiky mě odnaučilo už dětství. Tehdy se v našem domku topilo, docela důmyslným rozvodem tepla od jedněch kamen, pouze v pokojích no a ložnice byla v patře, kuchyně a tehdy pro mě hlavně záchod v přízemí. Takže do dnešních důchodových dní mám prostě zafixováno že kvůli močení, natož hladu, se z postele nevylézá přestože je teplo v celém domě. A také co jsem se zbavil permanentního, neuvědomovaného, stresu ze zaměstnání usínám a spím velmi dobře a tak tvrdě, že bych asi nezaznamenal ani dělostřelbu před domem.

0 0
možnosti
Foto

tak to se už těším na důchod pane Ivane-ale něco na tom bude, v období kdy mám větší stresy v práci víc jí a naopak

0 0
možnosti
Foto

H61a55n10a 65V18l24k36o41v87á

11. 1. 2019 11:42

Trpím tím taky, ale potěším Vás - nejnovější trendy výživových poradců jsou poslední jídlo 2 hodiny před spaním.

A pro ty nepřekonatelné chvíle je dobrý i plátek šunky s plátkem sýra srolované dohromady. Nebo do šunky zabalená nakládaná okurka...

A ještě jeden tip - večeři zakončuji hrstkou oříšků (většinou buráky nebo slunečnicová semínka) - obsahují nenasycené mastné kyseliny takže se po nich zas tolik nepřibírá a zasytí na poměrně dlouhou dobu.

0 0
možnosti
Foto

díky za příjemně znějící tipy paní Hanko-ale s těmi výživovými poradci je to někdy sporné-nedávno radili jíst několikrát denně(K.Cajthamnlová), teď zas pan Havlíček někde napsal že třikrát je dostačující, jednou říkají hlavně pravidelně, jindy až podle toho jak si tělo řekne:-/...tak si jdu srolovat tu šunku se sýrem, to zní dobře;-)

0 0
možnosti
JS

;-D občas nemohu právě z důvodu hladu usnout, ale vržu jen jednou, jsem totiž líná si čistit zuby potom....

Nicméně bych si vždycky dala pár facek, když se dvě hodiny snažím usnout a potom nakonec stejně do té lednice jdu..

1 0
možnosti
Foto

to jsem ráda že nejsem sama, také jsem došla k názoru že než se převalovat celou noc v posteli je lepší si vyhovět ikdyž pak mám výčitky svědomí, že zas přiberu-dík Janičko za návštěvu a pěkný víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

Vyjídat ledničku ani nic jiného v noci nechodím, musela bych si pak znova čistit zuby a to by se mi nechtělo.;-)

3 0
možnosti
Foto

tak to já i za cenu takové oběti jako je čištění zubů neodolám-mimochodem tím jsi mi Klárko připomněla, že i dvířka skříňky v koupelně občas vrznou takže bych měla opravit ty údaje v blogu;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Představ si, Libu, že mně se někdy dokonce zdají sny, ve kterých mám strašnou chuť na něco dobrého.;-D

0 0
možnosti
Foto

to mě taky Honzo-a to je možná právě to co mě vzbudí a já jdu pak své sny realizovat-neříkají snad koučové že své sny by člověk neměl nikdy odkládat?;-D

0 0
možnosti
Foto

Podle toho kde. Když jsem ve svém pražském bydlišti, tak dvakrát třikrát. Když jsem u Blondýny, tak mám v noci jiný program. O tom až někdy jindy (to je dovětek pro Majku Šípkovou, kdyby sem náhodou zavítala)

0 0
možnosti
Foto

ten "jiný program" může být zvukově ještě náročnější než vrzání dvířek a šuplíků-a pokud má blondýna rozvrzanou postel...dík Marine za nákuk a pěkný víkend (mimochodem poznámku v závorce by si někdo mohl vysvětlit že M.3.je ta tajemná blondýna;-D;-D;-D)

0 0
možnosti
JJ

No s tímhle přístupem bych byla jako koule.

0 0
možnosti
Foto

no však paní Jitko-také si říkám že budu muset svůj postoj k jídlu přehodnotit;-D

0 0
možnosti

Bývá to jak vidět často drama, mně samotnýmu ovšem dělá třeba kručení bendža nad ránem moc dobře, neboť si říkám, že jsem byl večer frajer, když jsem se nepřežral;-D

0 0
možnosti
Foto

tak to vám závidím, že vydržíte, já jak mi kručí v břiše tak jsem schopná škrábat omítku ze zdí;-)

0 0
možnosti
Foto

Dosud jsem netušil, že úsilí po uspokojení nočních potřeb jídla se nazývá vrznutím. Jinak bych ale přičítal návyku získaném při pravidelném kojeni. Co se v mládí naučíš, tak ve staří jako když najdeš.

0 0
možnosti
Foto

to jste pane Řezníku asi nečetl pozorně-nejde o to uspokojování samotné ale jak vržou ty dvířka když prozkoumávám skříňky v kuchyni;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik