Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Proč mluvit o tom co mají kdykoliv se jim po sexu zatouží.

1 0
možnosti
VE

Jaká je tedy odpověď na otázku z nadpisu?

1 0
možnosti
LT

L78u60d30ě48k 64T55o51n40d15r

23. 8. 2018 11:09

Ten rozdíl zařídila sama matka příroda. Muž je geneticky naprogramován na sex. Sex je jeho priorita, vše ostatní je až na druhém místě. Proto chlapi koukají na porno, v práci si do šatních skříní lepí fotky z Playboje, rádi žvaní o sexu, mají sexuální narážky...

Každý chlap kouká na ženy jako sexuální objekty (jakou má postavu, jaká prsa, zadek...) a teprve až potom začne vnímat i jejich další stránky. Sex je cíl. A na základě toho jsou pak ochotni navázat i trvalý vztah.

U ženy je to naopak - sex není cílem, ale prostředkem pro dosažení cíle - navázání trvalého vztahu.

Řečeno přímočaře: sex je pro muže cil, pro ženu je to prostředek. A protože je to zakódováno geneticky - pudově, tak s tím chlap ani ženská nic nenadělá, jen to mohou svým rouzumem dostat do patřičných mezí. Nic víc.

2 0
možnosti
ND

Celý život jsem žila v bludu, myslela jsem si, že muž vyhledává především chytré ženy, aby si rozuměli a sex až na druhém místě. Pěkná blbost, co? :-)

0 0
možnosti
JK

Jako by nestačilo, že se od muže očekává vysoké postavení...

2 0
možnosti
Foto

a pevný mužský postoj-zkrátka chlapi jako Stavitelé chrámů (s velkým S protože je to název díla Otakara Březiny-proto chlapečci dostávají na hraní stavebnice

dík za přečtení a hezký den:-)

1 0
možnosti
MK

Velmi výstižné a pravdivé....prostě jiný úhel pohledu a hlavně realita jak vyšitá;-Dpěkný den paní Palková

0 0
možnosti
Foto

děkuju za přečtení a komentář paní Marie vám také krásný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Protože moji kámoši už znají můj sklon k přehánění, tak když dojde na otázku na sex, vykouzlím na svojí tváři ten nejroztomilejší úsměv a s uznáním v hlase pronesu: "Pokud jde o dámu, jsem jako správný gentleman vždy diskrétní." Horší je, když je v dosahu i kámoška dámského pohlaví, protože tu touto odpovědí neoblafnu.

2 0
možnosti
Foto

každý to vidí prizmatem osobní zkušenosti, to je jasné-dík za přečtení a hezký den:-)

2 0
možnosti
AL

Početl jsem si a pobavil se.

Děkuji za článek.

Přeji bezva den a karmu k tomu.

R^

3 0
možnosti
Foto

děkuji a také přeji krásný den:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Celkem dost partnerů se o sexu stydí otevřeně mluvit mezi sebou, to je podle mě větší problém.

4 0
možnosti
Foto

to určitě Honzo-lidé často neví jak potěšit toho druhého protože to prostě nevědí co potřebuje o čem sní- na druhé straně platí-nevyprávěj partnerovi-partnerce své sexuální fantazie pokud on-ona není jejich protagonistou;-)

2 0
možnosti
Foto

Možná toto geniální video také o něčem vypovídá :-): https://www.youtube.com/watch?v=5MI7IrZx2ww

1 0
možnosti
Foto

jukla jsem na to-úžasný;-Dv podstatě je to jen rozvedené do podrobností aneb ten vtip je zkrácenou verzí-každopádně pobavilo dík a pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Ode mě karma, ale smysluplný komentář nemám. Snad jedině ten, že manželka mého spolužáka Laďi sdělila asi před pěti lety (to nám bylo asi 65), že si již nepřeje žádná cizí tělesa ve svém těle a bylo vymalováno.

2 0
možnosti
Foto

díky za komentář pane Jiří-a té ženy, i jejího partnera je mi moc líto:-/smutný příběh;-(ale každý svého štěstí strůjcem-pěkný den:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik