Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

A bottle of wine - it makes me fine ;-D

1 0
možnosti
Foto

aneb ani dnes jsem nenalezla jediný důvod proč si nedat skleničku něčeho dobrého;-) dík za návštěvu ě pěkný sobotní večer:-)

0 0
možnosti
RK

Ve svém poněkud pochybném zájmu o různé katastrofy a nehody jsem si vybavil jednoho pasažéra, který se do němoty opil den před odletem a zmeškaný stroj se zřítil, také ten člověk se podruhé narodil. Takže pak pišme slogany o alkoholu, metle lidstva... Každopádně v tento konkrétní případ buďme rádi, že to odnesl jen bus a sloup...

0 0
možnosti
Foto

pokud je metlou lidstva tak je nutno s jím zamést okamžitě a s ničím neotálet

určitě znáš ten vtip-pokud je alkohol nepřítel tak je nutno ho bez milosti zlikvidovat;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, tak to je jasne. Ridicka za nic nemohla, protoze autobus sam o sobe dostal chut na to vino, rozhodl se, ze si pro nej zajede rovnou do kramu a stal se neovladatelny.:-)

0 0
možnosti
Foto

tak tahle verze mě nenapadl Jane-máš neuvěřitelnou fantazii-dík a hezkou sobotu:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to bylo o fous! Ale stejně to s tou konzumací nepřeháněj. Říká se, pro zdraví jsou dobré tak max. dvě deci denně...;-)

1 0
možnosti
Foto

vždyť jo Pavli-to měla být jen zásoba pro návštěvu:-)

dík a pěknou sobotu

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji paní Libo, ke štěstí. "Člověk fakt neví dne, ani hodiny..." měli bychom si ho vážit (života). R^ A červené vínko je zdravé...;-)

1 0
možnosti
Foto

děkuju Mirko za příspěvek-jsem chudokrevná a mám nízký tlak takže mě by ho měli dávat na recept;-)

ale s tím že nikdy nevíme kdy budeme muset odejít je to fakt-stačí si odskočit do obchodu a už se domů nevrátíte:-/

0 0
možnosti
ZB

Máte štěstí :-) ale to nejdůležitější - co to bylo za víno, chybí ;-)

0 0
možnosti
Foto

docela bych se bála to tam uvést aby to nebylo považováno za skrytou reklamu-jednou jsem tu publikovala povídku z jedné ze svých knih a na závěr jsem dala fotografii z autogramiády kde jsem tu knížku držela v ruce a musela jsem fotku odstranit přestože jiní autoři si zde své knížky propagují běžně-asi jsem něja íc pod dozorem;-)

bylo sicilské silné vynikající-ale fakt si nevzpomenu na značku;-)

dík za návštěvu a pěkný zbytek soboty

0 0
možnosti
ND

Uf, dobře to dopadlo, jo, víno nezklame v jakémkoliv množství;-D

0 0
možnosti
Foto

ve víně pravda paní Naděnko ale je fakt, že všeho s mírou-i moc pravdy je někdy na škodu-takovej Hus kvůli pravdě skončil na hranici;-)

dík a pěkný víkend

0 0
možnosti
Foto

R^ Víno přece není alkohol, víno je lék.;-)

2 0
možnosti
Foto

správně pane Petře-a prevence je důležitá-tak na sebe člověk musí dbát přece, co je víc než naše zdraví?:-)

děkuju za návštěvu a hezkou sobotu

0 0
možnosti
Foto

UF! Snad z toho nebyla žádná vážná zranění! Seš fakt pohotová, focení by bylo to poslední, na co bych pomyslela, protože bych musela jít zachraňovat...

A že všude mají zlevněné pití?8-o

1 0
možnosti
Foto

no podle fotek jsi mohla poznat že to nebylo bezprostředně po nárazu-řidička tam už nebyla-chvíli mi trvalo než jsem se rozkoukala-takže tak moc pohotová nejsem ale dík a pěknou sobotu přeju

1 0
možnosti
Foto

děkuju pane Řehůřku-nevím jestli je to kompliment pro mě že jsem to nafotila nebo pro řidičku že přistála tak přesně na sloupku mezi výkladem a garáží;-) dík za komentář a přeju hezkou sobotu

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik