Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidíš, toto spojení mě nenapadlo.R^;-) Ekonomové se většinou vyjadřují jen k ekonomické stránce zdravotnictví a jak ven z věčného nedostatku financí. Jen smůla, že přitom zapomínají na pacienty.:-P

4 0
možnosti
Foto

no právě Klárko-vyhazují se peníze za kde co ale zdraví a naše životy by měly být prioritou dík za návštěvu a pozdravuju kočičáka:-)

2 0
možnosti

Píšete v článku cituji "Chlapci prý několik týdnů trávili na nádraží, v zimě a o hladu." Tříletý a třináctiletý. To si myslíte, že si jich na tom nádraží v Německu nikdo nevšímal a nechali je tam vegetovat o hladu? To se mně opravdu nechce věřit takovým zprávám.

2 0
možnosti
Foto

nějaký pedofil si jich určitě všiml:-/zřejmě nemáte představu kolik nezletilých imigrantů v Evropě takhle končí...ale pokud sem dám nějaký blog na tohle téma hned se do mě pustí že jsem sluničko-ale tohle nebylo jádrem blogu-to bylo dáno jen d protikladu s tím, že někdo považuje za neštěstí když nemůže zůstat s dítětem v nemocnici zatímco se odehrávají horší tragédie-ale pokud vás to zajímá-bylo to ve zpravodajství ČT 1 podle něhož je ten převaděč měl u sebe ale pak chtěl peníze za jejich výživu tak to nějaký český prostředník z té ubytovny kde rodina byla telefonicky zařídil a děti byly nakonec převezeny do Česka aby se mohly sejit s rodiči-škoda že policie nebyla tak laxní jako při eskortu Krejčíře-proč je tu zadrželi když to všechno spískalo Německo? Kdyby radši honili feťáky a tu naší politickou mafii:-/

1 1
možnosti
RK

Jsme opět u výkladu jedné a druhé strany. Ačkoliv to je možná pro někoho mimo, vzpomínám si na incident ve skupině Deep Purple mezi Davidem Coverdalem a Ritchie Blackmoorem. Rozmázlo se to tak, že prý Coverdale Blackmoora třískal do hlavy půl hodiny. Sám údajně postižený to komentoval: "David mi zezadu trochu načechral vlasy a tisk hned psal, že do měl půl hodiny mlátil."

Jinými slovy - každé zaručené tvrzení, že se něco stalo tak a tak, je zaručené pouze tehdy, když je autor přítomen. Jinak chtě nechtě na základně svého pocitu inklinuje k jedné či druhé straně.

A pokud to vypadá takhle, pak je správné a potřebné vyvolat polemiku.

1 0
možnosti
Foto

že jo viď? To jsem ráda že to vidíš stejně -hotové splynutí;-D;-)ovšem jestli je rozuzlení jak píše níže pan Pavel tak by mě zajímalo jestli se paní 3,chytne za nos-asi ne

0 0
možnosti
PH

No co si budeme povídat, celá akce v nemocnici se ukázala jako promyšlená ze strany matky, aby třeba ještě něco z nemocnice vytřískala. Kamarádka, záznam na mobilu, velké haló - dejte mi pokoj. Dostali jsme se do fáze (jako lidi), kdy si zvykáme, že budeme řešit kraviny (ano i tohle kravina a už jsem napsal v jiných diskuzích proč), protože na velké věci jednoduše nedosáhneme - a to je pro malého českého člověka špatná zpráva, že by na světě nemohl měnit vůbec nic.

K paní ekonomce jsem se již vyjádřil, i k jejímu egu. Jsme pořád Češi. Klikáme, abychom slepě souhlasili, nebo naopak kritizovali. Neumíme nic mezi tím.

2 3
možnosti
Foto

tak dík za info Pavle-tahle zprávička mi unikla-s tím třískáním peněz to dělá hodně lidí třeba i na dovolené-najdou někde venku švába přinesou ho do koupelny hotelu natočí to a pak chtějí peníze za dovolenou zpátky kvůli nehygienickému ubytování dík za komentář

0 0
možnosti
RE

Paní bohyně rodí doma, takže nemocnici přece nepotřebuje:)

2 0
možnosti
Foto

je to váš názor-já si to nemyslím-spíš to vidím jako zákon akce-reakce

0 0
možnosti
MV

Syndrom šestinedělí často spatruju právě v blozich paní Š. Tolik zájmu o druhé... tolik koncentrace na sebe samou...

0 4
možnosti
Foto

;-Dněco na tom bude Marku-když tu byl ten její blog o kojení tak jsem to přičítala laktačnímu syndromu ale teď už nad mají odkojeno ne?;-)

dík a pohodový večer

0 0
možnosti
Foto

Kdyby lékaři měli jednat ekonomicky, tak by léčili pouze zdravé pacienty.

0 1
možnosti
RC

to by ovsem bylo velmi neekonomicke.

0 1
možnosti
Foto

Tenhle socialismus, kterému jsou lékaři vystaveni bude vždy selhávat, protože je to jeho inherentní pravidlo.

1 0
možnosti
RC

Odsoudila jste Sichtarovou a pritom tvrdite: "Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní.Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat."

5 1
možnosti
Foto

jen jsem hodnotila její blog-na základě jednoho odlišného názoru odsoudíte celého člověka? Já ne, ale polemizovat s tím, s čím nesouhlasím, je v demokracie běžné a každý na to á právo dík za komentář a hezký večer

0 1
možnosti
Foto

možná se doktoři ted budou věnovat ekonomie:-)

0 1
možnosti
Foto

nebo se z nich stanou rentiéři;-)

dík za komentář Jaromíre a hodně hezkých výletů-začíná jaro tak určitě vyvětráte motorku-hlavně jezděte opatrně

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik