Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

dík Pavlo a pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tam by přistáli poprvé a naposled ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

třeba by se jim tu zalíbilo jako mě;-)

a jestli myslíte ty sloupy -to jen jako navigační ukazatele-jinak volné plochy je za nimi dost;-)dík za návštěvu a pěkný den

0 0
možnosti
Foto

Velmi pěkný a objevný článek i fota, alespoň pro mě. A Uriah Heep na Kladně, to byla v dobách mého mládí vize přímo surrealistická !

1 0
možnosti
Foto

no vidíte a loni na podzimu tu byli-idolové mého raného mádí;-)

dík za přečtení doufám že těch reportáží z Kladna udělám ještě víc

0 0
možnosti
AS

A21l28e35š 44S71z60a66b84ó

4. 4. 2018 20:36

Hezký večer. Přiznávám, že i když v některých názorech s Vámi nesouhlasím, tak tady jste mě velice mile překvapila a Kladno představila zajímavým pohledem a s humorným nadhledem (pro starousedlíky a domorodce dokonce nově).

Pokud bude někdy Kladno stokrát jinak pokračovat, tak nevím jestli pátráte sama jen pro ten Váš osobitý pohled (což bych pochopil) a nebo by jste přijala i několik tipů.

Víte například, že na tom černém nyní dá se říci zeleném Kladně bylo například přírodní divadlo? Dávám samozřejmě karmu.

0 0
možnosti
Foto

děkuji a jakékoliv tipy samozřejmě vítám o tom přírodním divadle jsem už četla a také se chystám to zdokumentovat-jinak pokud jste Kladeňák tak doufám že vám neunikl můj předchozí blog o Váňově kameni;-)

0 0
možnosti
Foto

Hezký to tam máte.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

to ještě nic není Klárko to nejlepší teprve přijde-už na tom dělám;-)

1 0
možnosti
JR

a mandelinkou se tam jezdí?

0 0
možnosti
Foto

:-) Už ne, to asi ani paní Libuše neví, že se tu s ní jezdilo :-)

0 0
možnosti
Foto

Kladno znám, paní Libuše. Karma.:-)

0 0
možnosti
Foto

děkuju paní Marie-když ho znáte tak sama uznáte že tohle byla jen maličkatá upoutávka-jako předkrm-doufám že bude čas a prostor představit i jiné části tohoto zajímavého města:-)

0 0
možnosti
Foto

:-) otázka stará zřejmě jako Kladno samo: "Na Kladno", nebo "Do Kladna"? :-) Jinak větší kousek od Billy, pokud myslíte tu u Gymplu, Marku, je i výborná mexická restaurace. Tedy alespoň mně tam chutná :-)

0 0
možnosti
Foto

To je pro Marka Valíčka, nějak mi to blbne.:-P

0 0
možnosti
MV

a my od nas ze vsi radsi zajedeme na nakup "na Kladno", nez do Prahy a vyborna vietnam thai hospoda je kousek od Billy - sice echt hnusna, ale to zradylko tam!

0 0
možnosti
Foto

tak se někdy po nákupech stav na kafe;-)

jinak restaurací je tu spousta ale nevím kdybych je jmenovala, jestli by to nebylo považováno ze reklamu-tak ti radši nic neporadím, třeba na to přijdeš sám-ale určitě si nenech ujít akci Kladenské dvorky na začátku května

dík za komentář a pěkná zbytek dne

0 0
možnosti