Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jaké jsou poplatky exekutorům, vč. soudních a za právní služby v okolních státech (tedy Slovensku, Polsku, SRN, Rakousku, případně Francii.

Rád bych ty výše porovnal. Jistě to pro Vás bude maličkost, když víte, že jsou nižší, než u nás.

2 0
možnosti
Foto

ve středu v publicistickém pořadu Otisky doby o tom informovala paní Marvanová

0 0
možnosti
Foto

V Praze existoval před pár lety i Coco bar. Ani za název se nestyděl. Tam se kokain, obrazně řečeno, přehazoval lopatami a také přetahovaly o trh dvě mafie. Nejedna rvačka tam končila i těžkým ublížením na zdraví, potažmo i osud nešťastné Anety Rodové, "sebevražda" ranami, má s tím prostředím souvislost. A exekutoři? Darmo mluvit. Likvidace obyvatelstva.

0 0
možnosti
Foto

také jsem si na ten případ vzpomněla pan Otto-dík za komentář a klidné velikonoční svátky:-)

0 0
možnosti
PV

Tahle země patří mafii a je šílené, že lidé věří mafiánům jak pro nás ,,makají,,

Každou chvíli tady čtemě, jak někdo ukradl pár tisíc a hrozí mu 5 až 10 let - nějaký usvědčený agent STB ukradl na dotacích desítky milionů a i kdyby se našel hodně odvážný soudce, tak mu hrozí max 5 let !!!!

3 0
možnosti
Foto

je to smutné pane Petře ale máte pravdu-děkuju za komentář a pěkné svátky

0 0
možnosti
RK

Nemohu si pomoci, ale některá rozhodnutí - lhostejno na jaké úrovni - přímo nabízejí vysvětlení, že se tak děje v něčím zájmu. Ono pravidlo "padni komu padni" se nějak nenosí. Takže čekám, že některé kauzy budou časem vysvětlovány jako "nutnost se podvolit vyššímu zájmu". Hlavně, že jsme se před nějakými 30 lety radovali, jak jsme se zbavili prospěchářů, protekcionářů a vyvolených jedinců, na které nikdo nemohl...

0 0
možnosti
Foto

no vidíš a jsme zase tam kde jsme byli:-/

0 0
možnosti
Foto

R^To víš, Libu, právní stát vypadá trochu jinak:-(

2 0
možnosti
Foto

Drogový problém lze vyřešit alespoň tak jak ho vyřešilo Portugalsko a to jeho legalizací pro osobní spotřebu. Ideální by bylo tuto prohibici úplně zrušit.

Výborná přednáška o drogách z mnoha pohledů : https://www.youtube.com/watch?v=Q0nRff0tspA

0 0
možnosti
RK

Vím, že se to mnoha lidem nebude líbit, ale v podstatě je to stejný problém, jaký existoval s nahráváním písniček. Kde je ona hranice mezi osobní spotřebou? A úplně zrušit zákaz drog? No, to by byl, jak říká dnešní mládež, pořádný fičák. A s ohledem na stále drsnější omezení kuřáků to na nějakou velkou legalizaci nevidím.

0 0
možnosti
JE

Když už o něčem píšete, tak si zjistěte alespoň základní fakta. Ta blondýnka byla zadržena v Pákistánu a pořád je v tamním vězení. Stačilo by jen prolistovat idnes a hned byste to zjistila. Takže už z tohoto důvodu opravdu nevím jak relevantní jsou další Vaše informace.RvRv

To neznamená, že bych si o pašerácích drog nebo našich exekutorech myslela něco dobrého.Rv

1 0
možnosti
Foto

děkuji za upozornění na omyl-chybička se vloudila, to se občas stává každému-hned to opravím-pěkné velikonoční svátky:-)

3 0
možnosti
Foto

I29v65a30n 93M25a74r75e46k

31. 3. 2018 18:17

P. Palkova,karma R^[>-]

2 0
možnosti
Foto

díky pane Ivane a pěkné velikonoční svátky:-)

1 0
možnosti
MB

Italská mafie se na Slovensku neosvědčila, je zaostalá a brutální ! Žehnám mafii naší, která je kultivovanější. Pokud skoupí média a pomáhá si dotacemi - pak není žádné násili zapotřebí vůbec organizovat ! Kromě toho, poslanecká imunita to ještě jistí ! I hradní chlapci si vedou poměrně udatně ! Lánská zahrada zkvétá, přehrada v Kyrgyzstánu vodu čerpá - podobně pak Tvrdík tvrdí muziku ! Ten Krejčíř je jasný gangster - Není oblasti, kde by něco nevyved ! Zase si na nic nehraje, je čitelný ! Já pak říkám - Krejčíř na Hrad ! Konečně tam bude čitelný člověk s jasnými úmysly ! :-)

3 2
možnosti
Foto

máte pravdu pane Bučku že naše mafie je mnohem sofistikovanější;-)

dík za komentář a pěkné svátky

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik