Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

masakr bude až sem napochoduje těch dalších 100 miliónů, co se o sebe nechce postarat, vykopat studny, zavlažit pole, zasít a sklidit na svém..

8 0
možnosti
Foto

nikdo neříká že bychom je sem měli zvát a krmit-dokud se tam bude dít co ukazují fotky je jasné že budou utíkat-ostatně pokud je tak snadné snadné tv poušti vykopat studny proč to za ta staletí koloniální nadvlády neudělali bílí pracovití Evropané, kteří se tam hrnuli?

0 3
možnosti
VV

Nektere casopisy si v tech masakrech primo libuji. Jine o nich pisi jak se rika s mirou. A i u tech se obcas objevi zpravicka, ze naleteli na photoshopem upravenou fotografii a omlouvaji se ctenarum.

Tak je tomu aspon u tech serioznich.

A ty pochybne zrejme placene petrorubly naopak sve lzi jeste opakuji.

0 0
možnosti
Foto

samozřejmě že běžný člověk je dnes zavalen informacemi z nichž velká část nemusí být pravdivá-dala jsem sem jako konktrapunkt blogů třeba takové paní Pilloni, které sem dá fotku italských důchdců hrabajících se v kontejnerech, vedle fotku rozzuřeného černošského imigranta, a udělá z toho protiimigrantskou reportáž s vysokou karmou a čteností-protože to je to většina zdejších chce vidět a slyšet

1 1
možnosti
RN

R17a43d87i69m 26N72o71v51á76k

26. 3. 2018 17:49

Teda, to je blábol.

Nadpis o něčem zcela jiném, než zbytek článku vydírající fotkami obětí. Nadhozené téma odbyté, že se to dá v zahraničí najít. To je tak těžké si domyslet, že původní tazatel se ptal, proč u nás neinformují a musí hledat jinde?

A to vydírání fotkama je už trapné. Ty lidi si to tam dělají mezi sebou. Soused sousedovi. Máme se stydět, že jsme jiní a tohle u nás nedopustíme?

Že v nás není tolik zloby, agresivity a hlouposti, že by jsme něco takového dělali u nás. Proč stále nutíte někoho se stydět za to, co tu máme, co naši předci a my vybudovali?

A to tvrzení. že imigrace "mnozí využijí". Zneužívá jí naprostá většina migrantů. Naopak je pouze zlomek mezi nimi skutečných obětí válečných konfliktů. Pokud chcete skutečné oběti, tak ty nemají na to táhnout přes celou evropu. Ani peníze, věk, zdraví, atd.

Co tedy vůbec chtěla autorka říct?

Že je u nás zporavodajství vyvážené? Vždyt sama propaguje jak slovem, tak obrazem pouze pro pro imigraci. Ne ty věci, které obohacovači dělají. Ty jsou skutečně cenzurovány.

15 1
možnosti
Foto

my si nic takového neděláme? Za druhé světové Němci nevozili do koncentráků své sousedy? Poukázání na utrpení jiných je vydírání? Měl byste odvahu tohle říct židům když připomínají holocaust?8-o

0 0
možnosti
Foto

Můj táta razil - kdyby seděl doma na zadku, tak by se mu to nestalo.

0 1
možnosti
Foto

řekl byste to rodičům té Češky co zahynula v Německu při masakru na vánočních trzích? Ostatně ty další fotky jsou ze Sýrie a ukazují, proč nesedí doma na zadku a před čím utíkají-kdybyste prožil něco takového zřejmě byste mluvil jinakRv

2 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik