Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Spousta krásných řečí, ale na podstatě to nic nemění. Dva nezodpovědní lidé si pořídí rodinu a následně chtějí abych její existenci sponzoroval i já. Ptám se proč? Sponzorují snad oni tu mojí?

Nemám problém s pomocí nezaopatřeným dětem. Avšak pouze za předpokladu, že bude jednoznačně určen pachatel/pachatelé tohoto stavu, který/kteří takto zapůjčené prostředky společnosti vrátí. A to i za cenu podstatného snížení vlastní životní úrovně a tyto jejich platby budou mít prioritu před dalšími jejich výdaji.

6 0
možnosti
Foto

souhlas pane Kando stát by měl hlídat komu peníze dává-viz neoprávněně vyplácené dávky nezaměstnaným a zmanipulované dotace-od toho snad jsou úředníci placeni aby ověřovali a kontrolovali a ne dali dávky každémuostatně v textu zmiňuji že právě ty vyčůránci pak kazí pohoed na ty, co jsou opravdu v nouzi dík za přečtění

1 0
možnosti
VF

"Muž neživí rodinu, na vině je žena",

ale odnesou to děti!

0 1
možnosti
Foto

ano paní Foltýnová máte bohužel pravdu-k vůli nezodpovědnosti dospělých trpí ti kteří se bránit nemohou děkuju za přečtení

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nikde není na růžích ustláno a každé manželství prochází krizí. Jen dnešním mladým chybí diplomacie a vytrvalost. Řeší každý nesmysl, dnes i za pomoci odborníků, ale ne oni dva, kterých se problém týká, ti se sejdou až na radu dobrých přátel u rozvodového soudu.

Vždy to byla žena, která urovnávala vztahy, protože má co nabídnout, příjemnou chvilku, dobré papání, nebo domov jako klícku.

Dnes vidím děvčata běhat, chodit do fitka, cvičit zumbu, dobře upravené od kosmetičky a kadeřnice, ale jen s jedním jídlonosičem, který nesou z vývařovny pro celou rodinu. Hladový muž neocení vaši snahu dobře vypadat, jen s plným bříškem přichází dobrá nálada a zájem.

Znám muže, kteří doma měli ženu s parametry modelky a podváděli ji s baculkou.

Tak tady by možná bylo třeba zapracovat, více se věnovat domácnosti, než svému vzhledu a nebude nutné procházet tahanicemi o alimenty a děti.

Vždyť mládí nepotřebuje mnoho vylepšení, zdravý pohyb, milý úsměv a vlídné slovo z vás udělá přítařlivější ženu, než nejlepší kosmetické salony a fitmess centra.:-)

1 0
možnosti
Foto

souhlas že dnes se lidé nesnaží věci řešit ale hned se rozejdou a pak to odnesou děti děkuju za přečtení a názor a pěkný večer přeju

0 0
možnosti
Foto

Tak samozřejmě, že na vině je žena. Tchyně nemůže být chlap. ;-)

5 0
možnosti
Foto

:-)nezapomínejte pane Chuchna že dneska už je možné operativně změnit pohlaví-z tchýně tak můžete mít klidně tchána-a ti všichni andělé také nejsou:-)

1 0
možnosti
JAZ

Mě se problém netýká, ale až budou muset povinně "bývalé" dokládat účtenky za co alimenty na dítě utratili, tak to teprve bude řevu ....;-D

5 0
možnosti
Foto

:-)podle mně určitý přehled nad tím jak jsou alimenty vynaloženy by byl správný ale to máte jako s daněmi-taky stát nezajímá jestli souhlasíte s tím, jak s penězi nakládá-dík za přečtení

1 0
možnosti
Foto

Nic není černobílé, ale vina je na mužích. Hurááá.

0 2
možnosti
Foto

to jste z toho opravdu vyčetl pane Macháčku? tak to vám nemůžu odporovat přestože nadpis tvrdí opak-dík za přečtení

0 0
možnosti
Foto

R^Nejak nam v nasi spolecnosti chybi pocit zodpovednosti a ucta ke druhym. Bohuzel i k tem nejblizsim.:-(

2 0
možnosti
Foto

přesně tak Jane smutné je že to pak často odnáší děti

nechápu matky které dítě mají jen jako prostředek k vydírání otce ani otce kteří kašlou na závazky život je holt složitý dík za přečtení

2 0
možnosti
VH

No jo - taková předmanželská smlouva je vlastně hnus zlatokopek, že? Co to ti poslanci dali do občanského zákoníku????

0 0
možnosti
Foto

předmanželská smlouva snad není povinnost ale svobodně se k tomu oba rozhodnout a nebo ne

1 0
možnosti
Foto

Tato problematika, je, milá paní Libuše tak košatá, jako je celý život. Co případ, to samostatný exemplář.

Jistý pan Hodina zde neustále prosazuje tzv. "střídavku" a já jsem velmi proti jejímu paušálnímu prosazování. V mnoha případech by neprospěla ani rodičům a ani dítěti a pouze v některých případech může být přínosná.

A nejen muži opouštějí své ženy. Jedna naše velmi blízká známá opustila před deseti lety kvůli milenci manžela a teď ji zase opustil druhý manžel a poslal ji výsměšný pozdrav z dovolené s milenkou.

Každý případ je prostě jiný. Manželka rok pracovala v DKC (Dětské krizové centrum) a to byste se divila, co ženy matky dokáží udělat, aby nemusely dát dítě otci. Klidně zaplatí pokutu 50.000,- Kč, aby otec ostrouhal a dítě na soudem stanovenou návštěvu otce prostě nepustit.

Ani jedno pohlaví nemá svědomí čisté. Obě pohlaví nebo snad "gendery" prostě mají individuální máslo na hlavě. A je vždy nutné řešit ten individuální případ a negeneralizovat.

14 0
možnosti
VH

Ó, dějí se věci. Já s panem Hermánkem plně souhlasím!!

2 0
možnosti
MP

Mater semper certa est, pater semper incertus est

žena, která chce po muži, kterého označí za otce svého dítěte, aby byl zodpovědný a součastně mu nedá černé na bílém výsledek DNA testů že jsou děti skutečně jeho, je pokrytec.

1 0
možnosti
Foto

to samozřejmě pane Martine, takové ženské by mělo být nejprve soudně přikázáno, aby si ten důkaz obstarala

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik