Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu proč mnohým ženám chybí pud sebezáchovy.

2 0
možnosti
Foto

vzhledem k tom, že do současné situace nás dostala nerozumná politika-věštinou mužů-tak myslím že ten pud sebezáchovy chybí spíš mužům

kvůli jejich bezhlavému vrhání se do konfliktů je svět tam kde je-ženy mají spíše tendence obrušovat hrany-kdyby ti co ovládají osudy národů předvídali a přemýšleli nenechali by to nikdy dojít tak daleko

0 0
možnosti

Tento úhel pohledu beru, je to strach, kdo je pánem "bububu" zpráv a vysílání. Platí však "rozděl a panuj" a taky zákon "akce a reakce". Nemohu si pomoct: zájem "mocných" je držet lidi v konfliktu a strachu, tak se přitápí na všech stranách, maličkosti se zveličují, místo aby se nad nimi mávlo rukou, na druhou stranu se problémy neřeší, jak by mohly a měly, něco se zamlčuje a překrucuje. Vždy je to v něčím zájmu. Ten, kdo režíruje tuto hru se nám ze zákulisí všem směje, hlavní role obsadil užitečnými idioty, kteří zkrátka udržují plamen vášně na obou stranách.

2 0
možnosti

Karma R^ Třeba taková pani Pilloni, to je přebornice..

2 4
možnosti
Foto

Podává informace z mista, kde my nejsme. Nebo jste také příznivcem bezplatného a bezvizového transportu ekonomických migrantů?

5 0
možnosti
Foto

Negativních zpráv není "nikdy dost", proto se jimi musí veřejnost přikrmovat, aby ohýnek nenávisti jenom tak nanicovatě nedoutnal nebo nedejbože neuhasnul. Ano můžeme najít tisíc příměrů (viz příspěvek dole), proč to a to je tak špatný, že už to horší být nemůže. Ale může, když z bubu uděláme BUBU, neboli katastrofu globálního charakteru.

Tak mám dojem, že přemýšlet racionálně příliš bolí, mnohem snažší je vyvolávat mnohdy iracionální nenávist a paniku.

P.S: To jsem zvědavá, kolik mínusů vyfasuju. Můj osobní rekord je asi 28 v jednom blogu M. Š., kde jsem se opovážila vyjádřit jakýsi nekonfliktní názor.

Vám Libuše. R^:-):-) A přeju hezký den bez katastrofických zpráv.

4 0
možnosti
Foto

Tak to není. Negativních zpráv je za podlední roky až příliš mnoho a rychle se zapomíná.

3 0
možnosti
Foto

On se velmi těžko nachází ekvivalent k těm víkendovým vraždám v Hurghadě. To že někdo zavraždí manželku a tchyni a zraní pár sousedek ekvivalentem prostě není.

Ekvivalentem by snad bylo, kdyby na Nové Živohošti stál hotel vyhrazený muslimům a pláž hotelu by byla vyhrazena pro koupání v burkinách.

A ze Staré Živohošti by tam přeplaval chasník z blízkého Neveklova a z nevůle k muslimům a burkinám by tam dvě muslimky zavraždil.

Není to sice úplně přesný ekvivalent, ale stále neskonale lepší, než příklady, které uvádí autorka.

3 0
možnosti
Foto

Ono pochopit celý článek dá asi moc práce, tak se vytrhne jediná věc a na té se pak staví. Jak prosté.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS