Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že žádný soudný a dostatečně sebevědomý člověk u nás si jen tak snadno nenechá diktovat, jak se oblékat (leda tak poradit, pokud chce). Samozřejmě, že by měl respektovat společenská pravidla a nelézt třeba do divadla v teplákách, a dodržovat dress code, pokud pracuje ve firmě, kde je tento vyžadován. Zde má alternativní volbu jiné práce. Tak by to samozřejmě měl brát i v případě módy, a co mu nevyhovuje, to si na sebe prostě neoblékat navzdory tomu, že to dneska nosí každý druhý. A tohle všechno pochopitelně neplatí jen o ženách, ale i o mužích.:-)

9 0
možnosti
Foto

souhlas v teplákách do divadla by se fakt jíi nemělo-připomnělo mi to Pažouta z Románu pro ženy a ten jeho lyžařský svetr;-D dík za návštěvu

1 0
možnosti
Foto

děkuji pane Kopřivo překvapivé ale milé:-)pěkný víkend

0 0
možnosti
MS

Tohle jste napsala pěkně od srdce a od plic. Ve světle těchto faktů jsou čestlice nepodstatné. Hlavně prosím k panu Svobodovi napište i jméno ve vlákně dole ať nedojde k nedorozumění.Ono je tu víc uživatelů se stejným příjmením.

Co se týče článku tak s pár věcí nesouhlasím.

Názory na tlusté postavy mají ženy a také jich není málo,když hodnotí tlustého svlečeného muže,nota bene pokud mají svetr z chlupů,takže závěr jestli ve svobodné společnosti právo oblékání určují hlavně muži bych bral s rezervou.

Nedostatek ženských návrhářek není přece chyba mužských návrhářů.

Jinak děkuju i za svojí ženu,kterou nade vše miluju,že jste to napsala.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář pane Svobodo-otázkou je zda je ženských návrhářek nedostatek a nebo těch mužských přebytek;-D

jinak spoustě žen se chlupatí muži líbí:-)

ač všeho s mírou pravda;-)

0 0
možnosti
IV

Pokud budeme chtít důsledně odmítat zahalování, budeme muset všichni chodit nazí.;-D

0 0
možnosti
Foto

proboha paní Vránová jen to ne-představte si to v našich klimatických podmínkách:-) dík za zastavení a hezký víkend:-)

0 0
možnosti
JS

No jo, když ono jde o to, že muslimky a islám.. Hezky napsáno ;-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji Jani jen jsem zvědavá co mi k té svobodě oblékání dodá pan Svoboda

0 0
možnosti
BO

A proč ty muslimky si nemůžou vzít plavky? Protože prostě nemůžou. A to, že to tak chtějí ony samotné je stejná argumentace, jako když průměrný Severokorejec věří, že to oni se mají nejlépe na světě a všude jinde je neskutečná bída a zoufalství. Muslimce je stejně jako tomu Severokorejci vtloukáno od malička do hlavy, že takhle to je, takhle je to správné a nikdy jinak.

21 0
možnosti
RC

Zkuste se promenovat nahy po meste. Kupodivu Vam to asi take neprojde. A pritom je to v podstate totez.

4 0
možnosti
VJ

Řekl bych, že ponižující u takové voloviny je právě to nesmět.

0 0
možnosti
Foto

Je okurková sezóna.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. několik poznámek:

1. To, že pracovnice v erotickém průmyslu si všude na světě vydělávají x násobek příjmů zdravotních sestřiček, není naše specialita.

2. Každý zdravý důchodce by měl být věčný za nějaké to rozptýlení v práci. To prostě je můj názor v souladu s mým guru, panem Zdeňkem Svěrákem.

3. Každá mladá žena, která si pořizuje dítě by měla vědět s kým.

4. Sama píšete, že Brit zabil, nikoli zavraždil Čecha. A soudnictví v UK je, stejně jako u nás, nezávislé a bez znalosti spisu nelze nic říct.

5. Nemáte aktuální informace. Z místa pořádání bujarých sexuálních "Stag Parties" (rozlučka se svobodou) nás vyšťouchlo Lotyšsko. Nabízejí nižší ceny.

6. A co se týče dívčích a ženských postav na plážích? Již několik desítek let zastávám názor, že naprostá většina osob, jak ženského tak mužského pohlaví, by raději na nuda pláži neměla plavky odkládat.

Pravda, již dlouho, prakticky celou "svobodu" jsem na takové pláži nebyl, ale v době, kdy jsem tam velmi často chodíval, jsem si všiml, že nikdo, včetně mě, toto mé pravidlo nerespektuje.

3 3
možnosti
Foto

Důchodce nikoli věčný, ale vděčný........Takováto chyba se nevysvítí.

0 0
možnosti
JN

To muslimské dámské oblečení je opravdu praktické. Přesně jak říkáte, a nejen na pláži.

Takový muslimský mladík, když dosáhne věku, kdy by se mohl ženit, není zatížen nějakými nepodstatnými vjemy, jako například jak jeho vyvolená (rodiči vybraná) vypadá. V burce vypadají všechny přibližně stejně.

0 0
možnosti
Foto

Na to platí ono známé: "Aká matka, také Katka". Jediným problémem je, že ani ta matka není pořádně vidět.

Ale, nemyslím si, že postava je to nejdůležitější. Jistý antický filozof prohlásil: Když se zhasnou svíce, jej každá žena krásná. A to je velká pravda.

0 0
možnosti
Foto

Buďte jste strašně zamindrákovaná a nebo máte smysl pro humor. RvRvRv

5 0
možnosti
Foto

ano pane Kindle na rozdíl od vás mi smysl pro humor skutečně nechybí;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik