Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuju Davide a přeju hezký den

0 0
možnosti
Foto

Beato děkuji za návštěvu a přeji hezký zbytek neděle

0 0
možnosti

Ty holky vypadaly docela dobře.

Pominu-li fakt, že do té soutěže byly vmanipulovány nechutným šovinistickým prostředím.

A možná i rodinami a okolím a sebou a ambicemi a ...

0 0
možnosti
Foto

děkuji Pavlo za přečtení, také si myslím že je hezké, když muži vzdávají hold ženské kráse alespoň tím, že ji použijí jako reklamní tahák;-D;-D

hezkou neděli

0 0
možnosti
Foto

Smysl akce " stáž v JETE pro nejvnadnější maturantku" mi taky poněkud uniká. Že jde o byznys a megareklamu oné fimy si člověk domyslí poměrně snadno - v tomto bodě bych neprotestovala: proč by v reklamní kampani nemohly účinkovat pohledné ženy? Ale že se dotyční organizátoři tváří, že má jejich počin cosi společného se vzděláváním, to mne taky dost uráží. Myslím, že jste tyto pocity, Libuše, vyjádřila velmi výstižně. R^:-):-)

0 0
možnosti

P91e89t61r 82P81á23n65e85k

25. 6. 2017 11:09

Hoří má panenko, hoří pane Kopřivo, ale soudnost manažeru z ČEZu ,kteří si chtěli užít předvádění se před pěknou mladou holkou. Proč né, prostředky na to máme. Nachytali se, jako kdyby kradli tlačenku.(Z erární tomboly) .

0 0
možnosti

ČEZ nebyl pořadatel soutěže;-)

0 0
možnosti

Libi, ten humbuk zkrátka JETE katapultoval do popředí zájmu ;-)

Buď jsou jejich PR pracovníci tak pitomí nebo tak geniální. Ale udělali JETE větší reklamu než skvělá paní Drábová svými znalostmi a názory :-)

0 0
možnosti
Foto

jani děkuji a přeji hezkou neděli

0 0
možnosti

Zjevně jste nepochopila, o co tu jde. :-) Ta soutěž nebyla kvůli výběru stážistek, ale stáž byla originální cena jednoho ze sponzorů soutěže.

3 0
možnosti

To byla bohužel základní chybná premisa autorky, tedy to, že šlo o výběrové řízení.R^

2 0
možnosti
Foto

odpověď je v samotném blogu-nechápu proč by podobným způsobem nemohli být odměňováni posuzováni a vystavováni i mladí chlapci mauranti-ti si snad stejnou pozornost nezaslouží?

3 2
možnosti

Tak si paní tuto soutěž uspořádejte a požádejte JETE o partnerství. Pokud to nevíte, resp si neumíte zjistit, co vše ČEZ sponzoruje, včetně vzdělávání, za to já nemohu. Prosím, odpovězte konkrétně na mou konkrétně položenou otázku níže. V blogu odpověď není.

3 0
možnosti

Výborně popsáno a zhodnoceno. Ve svém aktivním životě jsem trochu nahlédl do několika podniků a institucí a nabyl jsem dojmu, že ten podnik, který nemá PR odbor - tak jako by neexistoval anebo se brzy zhroutí. A v tomto PR oddělení že mají ta největší "paka" to největší slovo.

Dám příklad: jedna z největších pojišťoven si na oslavnou výroční konferenci najala Sjezdový palác u Nuselského mostu a vedoucí PR oddělení z nadřízené firmy z vedlejšího státu (to je to "pako" ve věku 29 let) přišel na nápad, že obalí sjezdový palác celý do zelené sítě, to jako prý aby to ladilo s podnikovými barvami a aby si konference všimla celá Praha a celá ČR. Bylo to velmi vážné, prezident a další v nadřízené firmě to přijali s nadšením. Naštěstí česká dozorčí rada uhádala, že náklady by byly v době krize veliké a že nemá cenu provokovat......

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář-příklad který uvádíte vše jen dokresluje

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik