Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P83e81t34r 38P63á28n94e17k

26. 1. 2017 22:38

Tomu nevěřím, Vy na to zavařování pro same blogování nemůžete mít čas. Ledaže by jste toho zvládla víc než chlap

0 1
možnosti
Foto

mám dokonce recept jak zavařit rybíz aby chutnal "skoro" jako brusinky, jsou tam sice ty semínka, ale když nemáte na brusinky a svíčkovou si bez nich neumíte představit tak je to vítaná levná varianta-teda pokud máte svůj rybíz takže za něj nemusíte platit

jinak na tu nejapnou poznámku o mém vaření- to jsou holt ta zažitá schémata proti kterým se nedá bojovat-bu ́d si ošklivá intelektuálka a zapšklá feministka, nebo pipina od rodiny která je sice blbá jak tágo ale uvaří upeče vypere vyžehlí

a třetí povolená forma ženské existence je pak rozverná společnice-pokud možno taky jednoduchá duchem aby před ní pán mohl intelektuálně onanovat

takže holky, můžene si vybrat čím budeme;-D;-D;-D

3 0
možnosti
TH

Kdyby Vy jste jste psala scénáře k těm filmům s Tomášem Holým, tak po nich ani pes neštěkne. Naštěstí to tak nebylo a budou je proto milovat i další generace. Vy opravdu vidíte čerta za každým rohem Rv

1 2
možnosti
Foto

pane Hrubý čerta nikde nehledám, na psaní filmů ambice opravdu nemám, obě komedie také miluji, kdybych je neznala téměř nazpaměť tak bych o nich asi mohla těžko jen tak z fleku referovat-vypíchla jsem ty body, které odpovídají schématu z básničky o níž se tu poslední dobou tak diskutovalo čímž jsem chtěl ukázat, že starající se matka a hrající se otec jsou prostě téma věčné a vděčné a tudíž protesty proti tomu více méně přhnané děkuji za komentář

0 0
možnosti
MS

Starosti onoho blogera a Babišovu výplatu bych chtěl mít.

1 0
možnosti
Foto

tak tu výplatu bych brala taky;-D děkuji za zastavení

0 0
možnosti
PA

P74e50t21r 61A84g12u44l92á25r

26. 1. 2017 19:49

Všechno co jste jmenovala má společného to, že je vidět jen co muž dělá ve chvíli volna. Co prožívá v zaměstnání vidět není. Horolezec v horské službě jde ven zachraňovat zbloudilé téměř výhradně v počasí, kdy by komunistu ven nevyhnal. Doktor Albert se zase v práci hrabel lidem ve vnitřnostech. Vy zcela záměrně přehlížíte, že z rozpustilých chlapečků vyrostou horníci, slévači, popeláři. Kežto z holčiček hornice, ani popelářky nevyrůstají. Takže si můžete stěžovat jak chcete, svět je spravedlivý. Práce je na světě rozdělena podle schopností a žádná sociální inženýrka s tím nic neudělá. Mimochodem, soudit svět podle filmů a reklam...

1 2
možnosti
Foto

no jestli je koupání v bačkůrkách zábava to nevím stejně jako roztržitost takového kalibru že člověk někde zapomene dítě :-)

0 0
možnosti
PP

P59e37t25r 70P60á82n40e12k

26. 1. 2017 14:38

Nezklamala jste.Chtěl jsem to už nechat být,ale naposledy.Tydva skvělé filmy natočila žena,jsou to komedie s nadsázkou a psány ze zornéhoúhlu ženy,která si z těch neschopných chlapů dělá srandu. Dokonce si myslím,žetak nějak si představovala ona svého vyvoleného a líbil by se ji.A propó,myslím,že pro ten film hlasovaly většinou ženy.Vy si soustavně stěžujete,alenehledáte příčinu proč to tak je a kdyžtam je někdy nějaký závěr,tak je chybný.Viz. 1 Muž a 100 žen a ne naopak,ergo nepotřebujeme chlapyabychom přežili když už tak sem tam jednoho.Doufám že Vám to pan Jadlovskýdostatečně vysvětlil ,co je to degenerace z krvesmilstva.Nikdy jste senezamyslela nad tím faktem,že muži jsou z Masu,to jest jsou agresívnější a ženyz Venuše,to jest submisivnější. To nemá s výchovou nic společného a nemusí to být na škodu,jestli mají spolužít,tak je to k prospěchu věci. Manželství je ekonomická kategorie,která tu jez praktických důvodů a zamilovanost,kterou nám naše psychika naordinovala je tuproto,aby žena a potažmo dítě bylo v prvních fázích co nejlépe mužem zabezpečenai agresivita je k něčemu v této fázi dobrá,neobrací se k ženě,ale chráníjí.Samozřejmě nic netrvá věčně,ani láska k jedné slečně.Nebojujte spřírodou,jak už jsem jednou říkal,je to marné,je to............. Smělostmyšlenky a neústupnost se mnohdy hodí.To je příroda.Nebudu to dálrozpitvávat,ale buď sbíráte podněty z diskuse na tu pátou knihu,nebo jste zMarsu,ale já bych raději tu,co umí ty marmelády.

3 5
možnosti
Foto

pane Pánku já si z chlapů dělám na tomto blogu srandu pořád takže ty dva filmy jsou přesně podle mého gusta-vypíchla jsem jen ty body, které se shodují se schématem o němž se tu poslední dny diskutuje v souvislosti s básničkou pana Žáčka abych ukázala, že tak to prostě podle tradičního pohledu je a návrh předělat slabikář na tom těžko něco změní

jinak vařím nejen marmelády ale nakládám i okurky děkuji za komentář

0 0
možnosti
JK

Já jsem si vzpomněl na tu pohádku, kde muž držkuje, že žena doma nic nedělá, tak žena řekne že si to vymění. A zatímco co žena úspěšně pracuje na poli, muži se stanou komické věci a až vrátivši se žena zachrání situaci.

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Kotlaba že jste to zmínil sice nevím o jakou pohádku jde ale umím si to představitR^

0 0
možnosti
EH

Básničku bych asi neřešila, ale umím si představit, že muži převrátí vesmír, "aby byl svět v pořádku." :-) Však taky většinu diskuzí na téma feminismus plní oni.

Čekala bych, že dnešní svět bude víc o dělení práce, jenže stačí se podívat na americkou filmovou tvorbu, jak tam matky otročí kolem teenagerů obého pohlaví, od kterých sem tam obdrží beztrestnou facku.

Takže na jednu stranu se společnost snaží zrovnoprávnit pohlaví a na druhou stranu prosazují kult malých diktátorů.

2 0
možnosti
JK

O jakém filmu, kde matka otročí kolem teenagerů obého pohlaví, od kterých sem tam obdrží beztrestnou facku, mluvíte?

0 0
možnosti
Foto

Jak si to kto urobí, tak to má. :-)

Muž naháňajúci v reklame každú baktériu by pôsobil dosť nevierohodne, takže tam môže poslúžiť ako komparz s rolou blbca. Sú tam mamičky, chystajúce svačinky deťom, ktoré by to už mali zvládnuť samostatne.

Z tých reklám vyplýva, že ženy si nevedia zorganizovať domácnosť, všetko robia samy... čo asi tiež nebude tak celkom v súlade s realitou, rovnako ako podľa špiny mesiace zanedbávaná kúpeľňa, ktorú jedným šmahom premení zázračný čistiaci prostriedok.

Sťažnosť, že taťkovia sa venujú deťom iným spôsobom je v kontraste s požiadavkou na vyššie zastúpenie mužov v prefeminizovanom školstve práve z tohto dôvodu. :-)

A niečo pre pobavenie:

https://media.loupak.cz/soubory/obrazky_n/_vlastni/sranda/c08ac76e6f4d7435ed9c506dd74fa98c.jpg

0 3
možnosti
Foto

J19a32n91a 73M82a65j87o60v52á

26. 1. 2017 16:29

Víte, souhlasím s názorem, že matka dítě opečovává doma a otec je vyprovází do světa. A tak je v pořádku, aby se muži věnovali jinak a nevidím důvod, proč jim v tom bránit, nebo je kritizovat. Ono je to tak odjakživa, kdy děti s matkami sbíraly maliny a s otci chodily na lov. Dneska prostě nejdou na lov ale jedou na cyklovíkend, kde si "hrábnou na dno". A proč ne.

V době, kdy dospívaly, jsem své děti vychovávala sama a bylo hrozně těžké vyvážit tu potřebu opatrování s pochopením, že jejich svět je jejich a když je do něj nebudu cíleně vypouštět, ublížím jim. Tohle prostě dokážou lépe otcové.

2 2
možnosti
Foto

;-Djá taky, a ještě radši jsem byla když to dítě ve zdraví přežlio;-D

dík za komentář

0 0
možnosti
Foto

J58a74n26a 97M61a64j38o74v80á

26. 1. 2017 13:24

A proč by nepřežilo, snad víte, s kým si pořizujete děti a proč právě s ním a snad víte, že jejich otec by jim neublížil. Jinak prostě blbě vybíráte.

0 0
možnosti
Foto

J81a86n48a 67M42a63j45o88v13á

26. 1. 2017 12:31

Já jsem byla tak ráda, když můj muž a otec mých dětí s nimi blbnul...

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik