Nejdůležitější mužský orgán

LIdské tělo je složeno z mnoha orgánů, jeden bez druhého by nemohly existovat, (snad pouze v laboratorních podmínkách), takže jen vše dohromady, v dokonalé souhře a harmonii, vytváří funkční organismus zvaný člověk.

Přesto existuje orgán, na který jsou muži neobyčejně pyšní, pořád se s ním vytahují a někteří machové dokonce tvrdí, že v tomto ohledu jsou na tom o mnoho lépe než my ženy.  U zmíněného orgánu nejde ani tak o krásu, protože na pohled to zas taková paráda není, jde však o jeho význam, díky němuž si muž podmaňuje přírodu, ženy a vlastně celý svět. Důležité jsou jeho rozměry-příliš malý nebo příliš velký není žádoucí, mnohem významější je však jeho funkčnost.  I sebevětší je majiteli na nic, pokud řádně nefunguje, naopak i menší může být efektivní a dosahovat skvělých výsledků, pokud o něj muž řádně pečuje a pravidelně ho procvičuje .

Jako u každého lidského orgánu, k zamezení  degenerace a zajištění jeho správné funkčnosti, je nutná zdravá výživa a každodenní pravidelný tréning.  To každodenní a pravidelný bych podtrhla, protože pokud ho celý týden nepoužíváte a myslíte, že stačí přitlačit jednou za týden, tak jste na omylu.   Naopak, nutit ho k nadstandartnímu výkonu jen jednou za čas může být kontraproduktivní, a kromě jeho poškození vám to může způsobit bolení hlavy. Nejen vám ale i partnerce a komukoliv kdo je ve vaší blízkosti.

Pokud vás napadne, proč je pořád řeč jen o mužích, věřte, že ženy tento orgán, tedy mozek, sice také mají, ale nevytahují se s tím tak, jako muži, a nutno uznat že jsou situace, kdy ho zas až tak nepotřebují. Stačí jim když jsou krásné, a muži se mohou přetrhnout, aby za ně a pro ně udělali možné a nemožné. Výjimečně krásné ženy dokonce dokáží mozek druhé polovičky. lidstva utlumit a neutralizovat, někdy  zcela ochromit. Především proto, že svými přednostmi a množstvím zajímavých zaoblenin aktivují  jiný důležitý mužský orgán, a stejně jako muži neumí používat obě hemisféry současně, zdá se, že i v tomto případě je synchronní funkčnost obou orgánů vyloučena. Ačkoliv u některých chlapů to docela splývá, a těžko rozpoznat, co vlastně tím dominantním orgánem je.

Autor: Libuše Palková | neděle 15.4.2018 18:33 | karma článku: 20,68 | přečteno: 1669x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53