Jak přefiknout kočku

Jestli pánové myslíte, že vám budu dávat rady jak sbalit ženskou a zaskórovat, tak nic takového. Tady jde skutečně o přeříznutou kočku. Ale milovníci zvířat se nemusí děsit-jedná se o kočku ze dřeva, ne o skutečnou živou...

 

Zepředu vypadá jako normální dřevěná kočka, ale z boku je vidět, že ji někdo přefikl, a to dokonce hned dvakrát.

Napadla mě hned dáma s pilou-snad pamatujete místní blogerku Janičku Slaninovou. Že by šla kolem, a jen tak ze zvyku mávla pilou a cvičně tu kočku přeřízla? V tom případě možná fikla i tuhle kouli. To by si tu pilu sice zničila, přesto ji tipuji na to fikání koulí spíš, než že by se pustila do kočky.

 

A co teprve tohle ořezané ženské tělo? Chudák ženská je ofikaná ze všech stran-však se také jmenuje Torzo ženy.  Něco jako předimenzovaná ženská obřízka která se někomu  vymkla z rukou.Z toho bych už Janičku Slaninovou nepodezírala.Trochu mi to připomnělo jeden kriminalistický případ, kdy vrah rozřezal svou oběť na kusy, které pak v balících a kufrech rozesílal poštou po republice. Ostatně i následné  snímky jsou docela drastické.

Tenhle pán také vypadá dost nebezpečně, ikdyž žádnou pilu v ruce  nemá, každopádně z něj jde hrůza. Netuším ani, jak se to sousoší jmenuje, ale vzhledem k tomu, že se nachází v areálu Střešovické vojenské nemocnice, tak snad že by něco jako Lékař a jeho pacientka? V tom případě nechápu, proč je pan doktor nahatý? Ten můj má vždycky bílý plášť.

U poslední plastiky  radši nebudu ani spekulovat, jaký má název, jen dodám, že i ta se nachází v areálu zmíněné nemocnice-že by značka pro gynekologické a porodní oddělení? A tak abych zakončila zvesela, radši se vrátím ke dřevěným zvířátkům, když jsem s nimi začala. Tušili jste například, že delfínům se nedaří jen v mořské vodě, ale i na trávníku?

A dokonce i mořského koníka tu najdete-vše v blízkosti té přefiknuté kočky.

 a na úplný závěr malá slovní hříčka:

Chcete-li se dámy nechat přefiknout

musíte se na to patřičně vyfiknout

nejlepší je jablko do dlaně

a na klín jen malý fíkový list

ta která na chlapy nejde dost fikaně 

starou pannou navěky zůstane

 

Autor: Libuše Palková | neděle 15.4.2018 11:21 | karma článku: 14,77 | přečteno: 1401x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53