Moje svatba s Elvisem

Pokud se chcete provdat za Elvise, není nic snadnějšího než si zajet do Las Vegas. Pokud vám ale není tohle město hříchu sympatické, můžete se stavit třeba v Renu. To je mnohem menší, ale svatební kaple zde najdete na každém rohu.

Hlavním „průmyslem“ města Reno jsou dnes hazardní hry. Město kvůli odlišení od Las Vegas používá slogan „Největší malé město na světě“. Nejvyšší budova ve městě Reno, Peppermill Hotel and Casino, byla postavena v roce 1995. Je 125 metrů vysoká a má 38 pater.

Reno se nachází ve státě Nevada ve Spojených státech amerických. Je správním střediskem okresu Washoe County. Žije zde přes 240 tisíc obyvatel a je tak největším sídlem Nevady mimo metropolitní oblast Las Vegas. Pojmenováno bylo podle generála Jesseho.L. Rena?.? Jak vypadá svatební kaple ukazuje hned druhý snímek, pokud nemáte svatební šaty, ukážou vám jak má správná nevěsta vypadat. Tyhle jsou celé z mincí. Pokud nemáte ženicha sebou můžete si vybrat. Já sáhla po Elvisovi

Pokud o Elvise nemáte zájem můžete si vybrat třeba kovboje

Anebo si jít zahrát o prachy -mimochodem ono se někdy říká, že manželství může být také pěkně hazardní hra-tak co třeba stůl sebevrahú? Nadarmo neplati rčení, že Amerika je země neomezených možností.

Můžete si koupit vycpaného bizona. Nebo alespoň pořádný kovbojský klobouk.

Anebo nalepit umělý knír a hrát si na dobyvatelku Divokého západu. Zkrátka i u dovolené platí:Jaké si to uděláš, takové to máš..

 

Autor: Libuše Palková | neděle 8.4.2018 12:00 | karma článku: 14,25 | přečteno: 1483x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53