Libuše Palková

Pozor vysílá rádio bubu

17. 07. 2017 8:00:00
Paní Bubílková by jistě prominula, že si od ní něco půjčuji a navíc to pletu s pojmem Vysílá rádio Jerevan. Ale to malé b naznačuje že se nejedná o zkratku jejího jména, je to takové to bububu co děláme na děti, aby se bály

Když čtu některé blogy, termín " Pozor vysílá rádio bubu" mi naskočí tak nějak automaticky. Jsou to zprávy typu bububu jsou tu černí bubáci. Co se děje v souvislosti vlnou imigrace je strašné a nemělo by se to zlehčovat, stejně tak není morální, když někdo každé nové tragédie hned využije k ohřátí si své protiislámské polívčičky. Každý den dochází k nějakému neštěstí v němž umírají lidé, jistá skupinka se však vyžívá v uveřejňování jen těch zpráv, v nichž figurují muslimové. Ovšem ne jako oběti-třeba když se převrátil člun se stovkou imigrantů a téměř všichni se utopili-ale výhradně když je muslim pachatelem. A nemusí se jednat hned o vraždu, stačí když snědí mladíci ohrožují chodce basebalovou pálkou a už je matroš na článek s předvolebním podtextem v němž autor slíbí že se postará, abychom příště měli jasno odkud hoši byli a policie jejich původ nezatajovala. Že nám jsou často zatajovány mnohem závažnější skutečnosti to autor ani jeho příznivci neřeší.

Pokud pod článek nějakého autora bubuzpráv o černých bubácích napíšete komentář v němž projevíte názor, že přemírou negativních zpráv se vyvoláva panika, strach, hysterie a nenávist, dostanete hned několik mínusů. Příznivci bubuzpráv vás jimi doslova ukamenují, protože jakožto obránci tolerantní kultury proti té barbarské muslimské nevidí jiné řešení. Dialog nepřichází v úvahu.

Skutečnou lahůdkou bubuzpráv pak bylo autentické svědectví muže, který vyfotil dvě oblečené muslimky v bazéně. Místo aby se nevole všech obrátila proti majiteli koupaliště a diskutovalo se o tom zda pochybil či ne, mnohem více se probírali opět protiislámské motivy-ženy tam prý vlezly oblečené ne proto, že jsou tak zvyklé nebo dokonce že by mohly být cudné, ale aby provokovaly a ukázaly, že na naše zvyky kašlou. Na námitku že třeba nerady ukazují prsa a zadky bylo odseknuto " tak ať jsou doma když nechtěj nic ukazovat". Dále se probírala jejich údajně špatná hygiena-nevím kdo z diskutujících to překontroloval a jak vědí, že to byly- pozor citace " špinavé mundůry", a došlo i na pedofilní sklony mužů, kteří si prý při pohledu na naše děti honí nádobíčko. K tomu samozřejmě další autentické příběhy matek v obchodním domě, kde „muslimové v turbanu“ -což samo by stálo za rozbor, ale nechci odbočovat od tématu - si zle prohlíželi jejího synka a ona měla samozřejmě strach. Kdybyste jí poradili, pokud se o dítě skutečně tak bojí, ať nechodí radši ani kolem kostelů, protože jste slyšel o kauze nesčetných skandálů pedofilních katolických kněží, které byly dlouho utajovány (kam se na to hrabe utajování země původu opálených adolescentů s pálkou, jenže tohle odhalování by si nikdo do předvolebního slibu dát netroulf ) to byste se se zlou potázali, protože bubuzprávy nejsou jen tak ledajakou černou kronikou, ale v nich se probírají jen delikty a zločiny muslimů. Pouhým připomenutím, že podobné věci páchají i jiné rasy, národy a náboženské skupiny se odsoudíte do role rouhače, který odvádí pozornost a nenávidí svou zem a všechny Čechy a jen špatnej pták přece dělá do vlastního hnízda. Takže nesnažte se vidět věci střízlivě a objektivně,nehledejte širší souvislosti ani historické kořeny a příčiny, pro pracovníky rádia bububu platí jen ano, ne, černá bílá, jsi s námi nebo jseš hajzl. Nic mezi tím, žádný jiný rozměr. Jako počítač který zná jen nulu a jedničku, buď žárovčička svítí nebo ne. Jak se snažíte o pochopení a racionální vysvětlení, udělají bubáka i z vás, ukamenují mínusy, dostanete cejch vítače muslimů, povaleče v Pražské kavárny, sluníčkáře a pokud jste žena tak i nálepku radikální feministky, ač ty s tím chudinky nic společného nemají. A nikdo vám všechny ty tituly už nikdy neodpáře.

Autor: Libuše Palková | karma: 14.97 | přečteno: 656 ×
Poslední články autora