Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prď na nominace,co říkáš dnes Kladnu a Jardovi? Důchodce to tam rozjel jak zamlada;-DVR^

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Ddůchodce? to zní hrozně-vždyť je mladší než já

no je to kluk šikovnej.Kladeňáci jsou vůbec borciR^

1 0
možnosti

No, není to hezká diskuse.

0 0
možnosti
Foto

souhlasím, hlavně proto že diskutující místo podstaty blogu řeší, jak je tu zvykem podružné malichernosti:-/

0 0
možnosti
Foto

Romane ty nikdy nezklameš;-DR^je milé vědět že existují i normální chlapi dík za to;-)

0 0
možnosti
Foto

Proč to vůbec řešíte? 8-o

2 0
možnosti
Foto

má řešit jako všichni kojení a požár v Paříži? Stejně bych se mohla žeptata a proč vy řešíte co řeší jiní? Pokud to není téma které vás zajímá je tu dnes asi deset článků o tom kdo zapálil katedrálu Nore Dame-je to jen otázka výběru a svobodné volby-dík za nákuk a pohodový den:-)

0 0
možnosti

Víte, co je absurdní, Libuško? Když si každý soudný člověk znova přečte výrok pana Kavky, tak přeci jasně vidí, co to je za drzost vůči všem těm, kteří jsou ve finále. On tomu řekne - bída. A místo toho, aby se tady zvedla vlna odporu proti té jeho aroganci, tak tady jdou do vás! Máte mou jednoznačnou podporu - protože jste měla odvahu veřejně říci to, co je pravda.

1 0
možnosti

Ano, vzhledem k vašemu myšlení a oslavě socialistické totality jde z mé strany o drzost, protože drzost je vše, kde se předpokládá jednotný souhlas, že? Inu, možná jste nepochopila, že demokracie není o vzájemném souhlasu, decentním nesouhlasu, ale o tom, že je možné říci svůj názor. Pokud můj názor na ty co jsou ve finále je drzost, tak se obávám lidí jako jste vy, pokud by se dostali k moci.

1 1
možnosti

Ať už pan Kavka myslel svůj komentář, jak chtěl - tedy buď v souvislosti jen se ženami, nebo s celým výběrem nominovaných blogerů, tak to vyjde nastejno: je v tom cítit arogance a drzost.

1 1
možnosti
Foto

přesně tak Beatko a hlavně ta zbabělost že než by se k tomu postavil čestně čelem a přiznal že trochu ujel tak si tady vymýšlí tak málo uvěřitelné fabulace-je to fakt trapné a dospělého chlapa zcela nedůstojné

1 0
možnosti
Foto

"Protože názor můžeme mít jakýkoliv, ale je třeba vědět co vypustit na veřejnosti.

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=709529";

No, že toto napíšete právě vy, je velmi zábavné.;-D

A jen tak mimochodem, kampak zmizel váš článek, který jste zveřejnila v sobotu večer, zřejmě po návštěvě kladenského festivalu malých vinařů? Zřejmě jste ho smazala, i když už v diskusi byly příspěvky, což není povoleno.:-)

1 1
možnosti
Foto

myslíte ten jak jste si v diskuzi pletla pana Uhra s panem Urbanem? Nezmizel-jen byl přesunuto do osobních protože citace článku paní Pilloni obsahovala příliš expresivních slov na to, aby to mohlo zůstat na hlavní stránce- a abych je vymazala to by bylo škoda, kdo chce najde si to i v osobních včetně toho vašeho popleteného komentáře;-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

chlapa mám paní Dubcová fakt se nemusíte starat jen si říkám kolikrát ještě prohlásíte že pod mé blogy nepolezete a kolikrát svůj své vlastní slovo porušíte? Víte jaká diagnóza se připisuje lidem kteří veřejně činí určitá teatrální gesta a prohlášení a pak si neumí pomoci a stále znovu dělají to o čem tvrdili že to dělat nebudou?;-D mimochodem Josef si mě zvolil ale po pár měsících umřel pokud to nevíte takže tohle kopnutí jste si mohla odpustit

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

vás tady už téměř nikdo pane Buriane nebere vážně takže váš komentář je pro mě zcela zbytečný-mohl jste si to ušetřitRv

0 1
možnosti

Kdybyste Pálková nelhala, tak byste ani nemohla psát, že? Můj příspěvek se netýká kategorie žen, ale všech. Z těch všech jsem si vybral dvě ženy. Pokud to nechápete, tak ze všech znamená jak z mužů, tak žen, tak z nováčků tvořených muži i ženami. Inu doktor Štrosmajer měl pravdu.

11 0
možnosti
Foto

dobrý pokus ale průhledný jak čerstvě umyté okno- tohle vám sezobne tak partička vašich pochlebovačů, normální příčetný průměrně vzdělaný člověk si udělá svůj vlastní úsudekR^bacha ať se do toho nezamotáte ještě víc;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS