Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J75a76n 66Z18í93m61a

25. 2. 2019 15:11

Líbo jak byste LIDSKY popsala trýznivé pomalé 11 minut trvající věšení (neboli surové dušení) Dr. Milady Horákové.

0 0
možnosti
Foto

Jak byste popsal umírání manželů Rosenbergových na elektrickém křesle?

0 0
možnosti
JZ

J48a23n 26Z73í66m74a

25. 2. 2019 15:08

Tomuhle Josef Mašín říká "OPRAVDOVÝ NEZÁJEM O PRAVDIVÉ INFORMACE"

Rozhovor s ním z r.2012 si můžete přečíst ZDE:

https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=252678

0 0
možnosti
JK

Ti, co s článkem souhlasí, ignorují časové souvislosti a příšernou dobu. To se nám to dnes machruje..

Ale tehdy, a po vraždě jejich otce...

0 0
možnosti
JK

Po popravě jejich otce..., dál po vraždění komunistů od r. 49 ..

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J24a25n 70A65n20d72r84l22e

23. 2. 2019 0:53

Libuse, tohle je tezke tema a nemusime spolu urcite souhlasit... muj - a jiste take ne kompletni postoj - jsem kdysi napsal tady : https://janandrle.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=552355

1 0
možnosti
Foto

Málokteré téma je tak snadné a jasné, jako případ bratrů Mašínů, protože se zachovaly rozhodující důkazy včetně osobního svědectví bratrů Mašínů.

1 0
možnosti
PU

P96e72t71r 42U22h89e28r

19. 2. 2019 21:06

Co je to exhumenace???

0 1
možnosti
Foto

děkuju za upozornění-hned to jdu opravit:-)

1 0
možnosti
Foto

ráda bych požádali ty, kteří nemají co říct a přesto se opakovaně do diskuze vrací jen proto aby opakovali své přechozí urážky aby zde zbytečně nezaplevelovali prostor svými planými výkřiky do tmy-pokud neumíte slušně věcně a kultivovaně diskutovat běžte se hádat někam do hospody jinak budu muset začít mazat, ač jsem obecně proti mazání děkuju všem za pochopení a pohodový večer všem:-)

2 0
možnosti
Foto

Jděte příkladem.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Jsou přirovnání a srovnání, která kulhají, a jiné zas nemají ani hlavu a ani nožičky; za to jsou lidé, kteří aby zaujali, budou dělat asi cokoliv, třeba stát na hlavě a odrážet se ušima - tato vyfabulovaná a nesmyslná srovnání jsou pak asi to nejmenší. Takový lidé budou klidně veřejně i onanovat, aby vzbudili pozornost či zájem o svou osobu. A z některých lidí, se jiným může udělat i nevolno, už zase (viz vaše poslední články) - dalo by se říct asi jako jediné na něco podobného; a popravdě nechápu ty, co se do podobných diskuzí, nechají takto vtáhnout a pak urážet někým podobným. :-(Rv

3 0
možnosti
RK

V mnoha jiných článcích, které se tvářily dle vašeho přirovnání, autor doporučil, aby ho ti, kterým se to nelíbí, prostě nečetli. Nebo v diskusi neodpovídá. Od doby, která se tu houfně kritizuje, jsme se snad dostali tak daleko, že máme možnost svobodného projevu a volnost názorů. A najednou se vám nelíbí, když se tak někdo chová. Potíž je v tom, že mnoho diskutujících místo věcných a jasných argumentů sklouzává pouze k invektivám a urážkám. Tím pochopitelně nechci říci, že obhajuji veřejnou onanii, stejně tak nebudu urážet někoho, z koho je mi nevolno, budu se jenom snažit ho a) ignorovat nebo b) se mu vyhýbat.

0 0
možnosti
JT

J53i72r77i 50T18i38c27h86y

19. 2. 2019 15:56

Co se tyce Lennona, byl skvely popularni zpevak, o jeho politickych a filozofickych nazorech se ani nezminuji.

Co se tyce pisatelky, patri zrejme k tem, kteri oslavuji maoistickeho vraha Mugabeho a nebo teroristu Mandelu. oni byli preci bojovnici proto kolonialismu a rasismu.

2 0
možnosti
RK

Zapomněl jste na Patrice Lumumbu...

Lennon byl skvělý skladatel, paradoxně se sám považoval za špatného zpěváka (viz NME 1964) a průměrného kytaristu (Lennon Remembers, J. Wenner, 1971). Bylo by zajímavé, jak by se k dnešní situaci stavěl on - jemuž bylo násilí cizí v jakékoli podobě. On, který byl v demokratické velmoci zvané USA "odsouzen k smrti" za svůj výrok ve Standard Eveningu, že "... Beatles jsou slavnější než Jesus".

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik