Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H22a17n98a 45V28l58k95o10v47á

8. 11. 2018 12:16

Vypíchla bych zde jednu úvahu paní Palkové, která zanikla v množství textu a která je vlastně podstatou mnoho dnů trvajících, mnoho stránek popisujících diskusí.

A podotýkám, že si ráda přečtu reakci pana Jílka ale nebudu na ni reagovat, protože už jsem tomu věnovala mnoho hodin a stran....zbytečně.

Tedy - pan Jílek oné fiktivní postavě, po které se vozil a ponižoval ji její manžel radil aby ho neopouštěla ale požádala ho aby svého (z mého hlediska - holka se selským rozumem) pitomého jednání nechal. To že to neudělala nazval "chybou kterou bude opakovat v dalších vztazích".

Paní Palková požádala pana Jílka aby zanechal určitého chování vůči její osobě (z hlediska holky se selským rozumem pitomého) a dočkala se zvýšené intenzity onoho jednání.

Čili terapeutická rada takříkajíc na prd a jako holka se selským rozumem co hrách na zeď házela dost dlouho říkám (s jedním z nejpublikovanějších psychologů dneška, který mi tuhle radu dal) UTÍKEJTE.

3 0
možnosti
Foto

bingo paní Hanko. ostatně to jsem zde opakovala několikrát ale nikdo to neokomentoval-co se nehodí to zkrátka přejdou mlčením ale co se hodí to zveličí překroutí a rozmáznou-navíc projevu rysy které dokonale naplňují klinický obraz hysteriona např.admin ho odstaví kvůli hrubosti ale on pak ze sebe dělá mučedníka který byl umlčen kvůli soudruhům a soudružkám, kopírování výroků označil za neschopnost argumentace ale pak jiné oponentce řeknete, že pokud nedoloží odkaz na to že cosi řekl tak se s ní nebudete ani bavit-každou svou větou popře a vyvrátí tu předchozí;-) Nemluvě o tom, že místo aby bys vděčen adminovi za neskonalou trpělivost tak se hned po odblokování chvástá že to je jen důkazem jeho schopnosti jednat, místo aby pokorně mlčel a byl rád že ho vrátili do diskuze-prostě profesně nekompetentní charakterově slabý člověk který si neustále protiřečí

0 0
možnosti

J89a25n 53J49í14l25e22k

8. 11. 2018 10:17

O tom, kdo dobře vaří, nebo dělá terapii, rozhoduje zákazník, nebo klient. Nikoliv pan Bílek, Palková, kteří nebyli mými klienty, nebo nebyli v té hospodě, kde vaří se obědy. Všechny jiné úvahy jsou liché. Rádoby filozofické úvahy pana Bílka o manipulaci, jsou jen nezasvěcenéí úvahy, které kolem sebe trousí. Nic víc nevyplodí, že všichni, pokud píší o manipulaci, manipulují. Pro prosťáčky dobré. :-)

Sebevědomí lidé jsou si sebe vědomi, mají svou sebe důvěru, pane Bílku a co produkujete je jen pokus je vmanipulovat do pocitu, viny, že takhle by se chovat neměli . Sebevědomí znamená být si sebe vědom a sebedůvěra, věřit sobě. Proberte se, jinak vás zařadím na galerii vedle paní Palkové, která kolem sebe kope a říká, že nekope. I přestože všichni vidí, že kope.

Že se mnou paní Palková má potřebu zajímat má jediný důvod. řesvědčit sama sebe, že je dobrá. Pokud opakuje tézi o měkkých tkání, tak jen z toho duvodu, že potřebu se přesvědčit, a ujistit, že ještě někomu stojí za zájem. Možný by stálá, ale musela by se umět chovat k těm mužům o které tolik stojí. Kdyby nestála, tolik by je nepomlouvala a neznehodnocovala. Kyselé hrozny se také tomu říká. Když na ně nedosáhnu, nejsou dobré. Jsou kyselé. :-)

0 0
možnosti
Foto

Dole ode mne něco k tomu, aby se jaksi nekteří probudili, lépe řečeno, nehráli si na hodnotitele tam, kde se to náramně hodí. Zatímco si sem mnozí chodí od své profese odskočit, po někom se chce dodržet čtyřiadvacetihodinovka a posuzuje se na skle. A to není zdaleka jen v tehle diskuzi. A tito, co se před Vami jakoby křižují.

0 0
možnosti

Mým krédem je žij a nech žít, a pokud nejde o život, nejde o nic.

Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní.

Myslím, že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat. LP

Zlatá slovaR^, jiné skutkyRv.

6 1
možnosti
Foto

rozdíl je paní Foltýnová mezi tím, kdo začne do někoho kopat jako první a kdo to jen vrací-já nebyla první kdo napsal vylhaný a veli hrubý článek o někom jinémi jen jsem reagovala

0 0
možnosti
Foto

Moc výstižné!

Velká karma R^R^R^

Ale ohledně "Psycha" by potřeboval poradit i proslulý diagnostik na dálku MUDr. Vodvářka, kterému už vůči mojí osobě došly diagnózy a tak včera musel povolat svůj poradní tým v čele se Zdeňkem Matuškou.

Ten mi stanovil diagnózu, že mám mozek prvoka, pod co se slovutný pan Doktor Vodvářka s nadšením podepsal: https://vodvarka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A181107_686597_blogidnes&razeni=vlakno&strana=2

Další diagnostik, pan Flaška ještě tento stav rozvinul, že by se prvok mohl urazit, pod co se též MUDr. Vodvářka s vděčností podepsal.

1 3
možnosti

J21a89n 55J88í26l52e94k

8. 11. 2018 8:17

Doktorovi Vodvářkovi, levicový aktivisto Petříku, nejste ani po paty, alespoň ne v písemném projevu. Osobně si myslím, že ani ne v životě. :-)

2 1
možnosti
Foto

Koment s pořadovým číslem 100.Vyhrávám něco?;-D

0 0
možnosti

J50a66n 37J21í20l64e19k

7. 11. 2018 23:11

Polibek od paní Palkové :-)

0 0
možnosti

J97a71n 47J75í64l12e59k

7. 11. 2018 22:56

Paní Palková, víc jste pro mne víc udělat nemohla. Děkuji. Stejně jako paní Vlkové. jednou možná pochopíte. :-)

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J58a73n 69J38í51l26e51k

7. 11. 2018 22:42

:-):-( Paní Palková se do mne zamilovala a věnuje mi pozornost. No já mám jinou, hezčí, mladší a chytřejší. Bez botulexu;-D

1 1
možnosti
Foto

To už víme,nemusíte nám to opakovat poosmé.

1 0
možnosti

Nečtu všechny články ani komentáře, vůbec nevím co tímto psanim sledujete. Pro koho, mimo vás je to zajímavý? Nedocetla jsem to, nic mi to nepřináší, mívala jsem ráda vaše články o Italech, tyhle žabomyší války jsou k ničemu, ale asi jste zdravá a bez problémů...

1 0
možnosti
Foto

pokud si to pan Jílek přál....vy byste snad dokázala takto zdvořilé žádosti nevyhovět?

Jan Jílek

Soudružko, diskutujte k věci, nebo vypadněte, či napište blog! 0/0

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS