Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bavím se. Místo aby se jasně řeklo: "Pochybil a určitému počtu dívek ovlivnil život, za což měl a musel nést následky" se hledají omluvné důvody. Nakonec se dozvíme, že ho dívky provokovaly a on, chudák, jenom lidsky podlehl. Pak si konečně přestaňme hrát na nějaké cancy o "pravdě a lásce, která zvítězí nad lží a nenávistí". Léta jsme tu křičeli, že se nedozvídáme pravdu a teď se ji snažíme zpochybnit, zdiskreditovat a nebo vůbec zamlčet. Ptám se tedy - co se vlastně změnilo?

0 0
možnosti
Foto

přesně tak RíšoR^R^R^ a ještě toho kdo na to upozorní uráží jak pan Pressler

0 0
možnosti

Nevím, co tady řešíte. Vina byla Kulínskému prokázána, byl odsouzen a trest si odseděl.

1 0
možnosti
Foto

Libuše, kdo nezažil nepochopí. To platí ve všem. Nemá cenu o tom přesvědčovat někoho, kdo nechce.

0 0
možnosti
Foto

přesně tak Bohunko-přesvědčit nelze, ale mlčet by se taky nemělo-dík a pěkný zbytek neděle

0 0
možnosti

Nejdrive by jste se mela naucit gramatiku, kdyz chcete psat blogy, ale evidentne Vam je blizsi psat blaboly bez hlubsiho pochopeni problemu, nez se naucit, kde se pise napr. tvrde a mekke y/i.

5 2
možnosti
Foto

ano to je pro pochopení problému pedofilie to základní.teď jste na to přišelR^

2 0
možnosti

Paní Palková se začíná dostávat do virtuózní formy ;-D

3 0
možnosti
Foto

Já jsem vůbec nepochopil, co jste chtěla říci. Páté přes deváté. Jakože někdo lituje pedofilů víc než obětí? A kdo prosím? A k Vašemu poslednímu odstavci - jak víte, že pan Kulinský nebyl v dětství oběť?

3 1
možnosti

Když ona autorka se ze samého svatého rozhořčení zalykala nejen při řeči, ale i při psaní :-)

10 0
možnosti
Foto

Když jsem myl malý, ukazovali jsme si s holkama přirození.

0 0
možnosti

A byl u toho někdo dospělý?

2 1
možnosti
Foto

Také jsem jako pětileté dítě ve školce poznala pána, který nosil děvčatům dobroty a jako protislužbu si je bral na klín a ošahával je. Já, vychovaná k otevřenosti, jsem to doma hned řekla a maminka rozjela akci. Případ skončil u soudu a pán si šel sednout do chládku.

Je to ten největší zločin zneužít důvěry malých dětí a měl by za něj býti dostatečný trest. Nejhorší však je, že většina těchto prasáků je nezjištěna, tedy nepotrestána, chodí kolem nás a hledá další malé děvčátko, pro kterého je tento zážitek noční můra.Rv

2 0
možnosti
Foto

To, ale, opravdu, nebyl ten případ.

3 2
možnosti

Sexuální náklonnost k dospívajícím dívkám není pedofilie, ale hebefilie a je vlastní většině mužů, jak vám sdělí i Wikipedie, není tedy poruchou či úchylkou. Tedy pokud zneužíval 12-14 let staré dívky, tak pedofil nebyl. Ovšem zločincem byl a je samozřejmě nesmysl to zastírat pod rouškou" o mrtvých jen v dobrém", jako persóna byl zjevně fuj a je v pořádku to říct.

5 0
možnosti
Foto

Popravdě, ano. Ale, ne před pohřbem.

0 3
možnosti
Foto

Některá 12zi letá vypadá na 18 a naopak. Probléme je, že to zákon nemůže nijak oštřit a stanoví natvrdo 15ti letou hranici. I pan Kulínský je částečně obětí této byrokratické bariéry, což ho samozřejmě neomlouvá.

0 0
možnosti
Foto

Ono to je totéž, jako je rychlost 130 km/h na dálnicích. Prostě, nějaký kompromis, nic jiného.

0 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik