Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém bude spíš s tím, že o pomlácení nejde. Spíše jde o to, že někdo potřebuje drahou léčbu a nemáme na to, řešíme to, že spousta lidí žije na hranici bídy a do toho bychom měli přijmout neomezené množství migrantů a živit je. Uspokojit nekřesťanské nároky migrantů a rezignovat na to, že náš vlastní soused umírá hlady. Jeho dítě nedostane lékařskou péči, protože ji naše pojišťovny neproplácejí, atd. Migrantům sneseme modré z nebe a na vlastní důchodce, nemocné děti, lidi v těžkých životních podmínkách se vykašleme. A ti místní, kteří nemají, nejsou zdaleka tak agresivní jako ti příchozí z nemanic.

2 0
možnosti
Foto

paní Leontýno naprosto souhlasím-svých problémů máme dost a to jsem tu vyjádřila nejednou- článek není o tom zda přijímat-své jasné NE jsem tu napsala mnohokrát-ale jen poukazuje na falešnou a lživou argumentaci těch, kteří každý incident spáchaný imigranty použijí jako důkaz nadřazenosti bílého křesťanského Západu vůči jiným rasám a náboženským proudům-odmítám tvářit se jako ovce která těmhle bludům věří-jde jen o to že vzmáhající se církvi a politikům se to hodí -děkuju za komentář a hezkou neděli:-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Jsme tuším na celém světě národ nejvíce vyděšený z migrace. A taky jsme asi největšími odborníky z celého světa na ("zavrženíhodné") chování paušálně všech migrantů do jednoho bez výjimky. Což má patrně přímou souvislost s tím, že zde žádné nemáme a jen naprosto mizivé procento Čechů vidělo nějakého migranta na vlastní oči. Právě proto je třeba tolik proti nim štvát a zároveň velkoryse přehlížet zločiny našich domácích grázlů. Oni ti domácí gauneři a násilníci jsou prostě "naši", i kdyby chlastali a v opilosti pak mlátili doma manželky a děti

5 2
možnosti
Foto

to jste vystihl přesně Marku-vidím to úplně stejně- dík za komentář a hezký zbytek soboty:-)

1 1
možnosti
Foto

Libuško, stále marně čekám na tu slibovanou osvícenou dobu plnou vlídnosti a slušnosti, kterou má přinést toto století. No, čekám... spíš stojím ve frontě:-)

2 0
možnosti
JS

Ten počátek je v každém z nás. Každý z nás, může... jen když bude opravdu chtít. Ostatní jsou plané plky...

Změň sebe a změníš celý svět. Funguje to, Zdeni. :)

3 0
možnosti

I75v59o 37Ž63á72č81e92k

18. 8. 2018 15:30

Titulek Vašeho článku je pravdivý. Máme dost zločinců mezi rodilými Evropany, nepotřebujeme dovážet další. Nikdo netvrdí, že co uprchlík, to zločinec. Nikdo také netvrdí, že co zločinec, to uprchlík. Ale jsou mezi nimi. Dokonce si myslím, že jsou mezi nimi i takoví, kteří by se ve své rodné zemi zločinci nestali. Může za to deziluze - oni si ten sladký život v Evropě představovali jinak.

4 0
možnosti
Foto

řekla bych že máte pravdu pane Ivo-dík za komentář a pěkný zbytek víkendu:-)

0 0
možnosti

Smutné je, že právě tito manipulátoři s fakty pak sbírají ceny za blogera roku a ještě se cítí ukřivděni, když je někdo na jejich neobjektivitu upozorní. A s agresivitou ne nepodobnou té, která doprovází zmíněné případy se pak pustí do každého, kdo se snaží vidět svět v souvislostech.

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=675289

Slibuji, že v příštích anketách o blogerech, dám hlas paní Pilloni i paní Palkové; to aby se necítila paní Palková ukřivděně.

0 0
možnosti
Foto

očividně jste nepochopil že tu nejde o paní Pilloni ani Palkovou-jde o manipulace veřejným míněním-jednak na někoho se musí svést krize Západu-finanční i morální- a pak blíží se volby-tak je nutné lidi pořádně vystrašit a nabídnou toho správného spasitele;-)

co se týče vašeho hlasu-nevím zda zde vydržím do příští ankety, protože právě lidé jako vy činí zdejší prostor stále méně přitažlivým a pak-sympatie a souhlas některých lidí bych nepovažovala za výhru:-/

0 0
možnosti
VV

Alo tech se nedaji psat tak uderne clnky jako pisi ti zdejsi specialiste.

1 0
možnosti
ND

Tady musím říct, že ano, zločinů se dopouští lidé všech barev, ale nemyslím si, že se to dá porovnává s atentatniky kteří zabíjejí lidi hromadně. A není výmyslem, že takový atentátník prožil celý život v hostitelské zemi s pak jde vraždí ve velkém. Myslím, že je nutné rozlišovat i zločiny, váš pohled na tento problém je lehce manipulativni, jako je i na druhé straně, který zmiňuje že.

0 0
možnosti
Foto

bílí teroristé-IRA nebo ETA dosud zabili v Evropě více lidí než muslimští radikálové-jenže článek se netýkal terorismu ale běžného násilí kterého se imigranti dopouštějí a někteří zdejší blogeři si na informacích o této kriminalitě udělali kariéru-já jen poukázala, že to dělají i bílí-protože v diskuzích často zaznívá že násilí je tmavším rasám a jiným náboženstvím než křesťanskému vlastní-ale ono to je všeobecně lidská vlastnost-bohužel

3 0
možnosti
MS

Autorka tak nějak nechápe, že je dost podstatný rozdíl mezi tím, jestli násilnou trestnou činnost páchá domorodec, nebo člověk, který je u nás hostem. :-P

2 1
možnosti
PS

P96e62t98r 81S37k73á47l74a

18. 8. 2018 13:06

A v čem je ze zákona ten podstatný rozdíl? Nějak to nemohu dohledat.

2 1
možnosti
Foto

Pokud se v tom našem mírumilovném Česku brzy nenaučíme proti pouličním agresorům účinně bránit (pepřákem, plynovou pistolí) a aniž bychom je museli za každou cenu ihned při obraně zabít, dostaneme se do stádia, kdy se nakonec ještě pokorně a poslušně naučíme agresorům omlouvat. ;-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik