Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Báječná reportáž z báječné akceR^. Moudré citáty. Jenom je škoda, že se některým lidem nechce ani hýbat, ani přemýšlet. Ale to je jejich volba.

0 0
možnosti
Foto

děkuju Martino a souhlasím že ta lenost, fyzická i mentální je doslova neštěstím, protože ti lidé pak bývají často frustrovaní a zlí a jen prudí ty, kteří se na rozdíl od nich snaží sami sebe překonávat-pěkný zbytek víkendu:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Krásná reportáž, Libuško! A právě teď máte na Kladně republikové mistrovství v atletice. Jak pokaždé dodávám, na Kladně to holt žije!:-)

0 0
možnosti
Foto

dík Zdeni, byla jsem se tam podívat, možná z toho udělám i blog, každopádně je pravdou, že Kladno mě nepřestává překvapovat-krásný zbytek horkého letního :-)

0 0
možnosti

Paní LP od MP..tak jsem Vás taky "ojedničkoval"....apropo'....co nám připravíte k nedělní siestě ?

0 0
možnosti
Foto

děkuju ale v tom horku jedině koupálko a kopec zmrzliny-navíc jsem byla v sobotu večer pařit a trochu se to protáhlo, takže jsem k počítači zasedla až teď-odpovím jen na komentáře a zas jdu ...takže možná večer anebo to beze mě budete muset vydržet do začátku nového týdne;-)

0 0
možnosti
Foto

na Sletišti se dějí věci paní Ludmilo-kromě sletu čarodějnic spousta akcí a nejen sportovních-dík za návštěvu a hezký víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, behani je zdrave a ve spojeni s dobrym ucelem navic i bohulibe. Ale v tomhle vedru muze byt i nebezpecne:-)

1 0
možnosti
Foto

taky si myslím, že nic se nemá přehánět-a to tu byl nedávno dokonce pivní maratón-tedy kromě uběhnutí určité vzdálenosti bylo třeba zkonzumovat čtyři lahváče-to bylo nablito v kladenských alejích- z toho jsem radši ani fotoblog nedělala-takže zlatí šri-chimnojisté;-)doufám že svatba proběhla v pohodě a těším se na fotky:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Hezký citáty. Vždycky se zastydím, že mi na tý zemi vlastně není tak blbě...

0 0
možnosti
Foto

taky si někdy říká Klárko jak se vlastně můžu tak radovat ze života na světě kde je tolik utrpení;-) ale přesto se raduju:-)

3 0
možnosti
Foto

Podivné, čím se lidé dokáží bavit. Ale, jsou určitě i horší věci na světě.

0 0
možnosti
Foto

bezpochyby pane Hermanku, třeba lidé pro které je jediná starost na světě, aby měli dost vepřového, přestože vědí, že cholesterol je zabíjí. pošetilí staříci kteří místo aby si mládí udrželi sportem-třeba právě během a meditací spolu se zdravou stravou- si myslí, že když se ožení s ženou ve věku jejich dcery že budou vypadat mladší. přestože nebudou, naopak , starý muž vedle mladé ženy vypadá ještě starší, protože bude budit zadán ze je její otec, a navíc bude směšný, horší je když si někdo myslí, že lidé jednou zmoudří, ale překonávat sám sebe, to opravdu není ta nejhorší věc na světě-souhlasím s vámi a přejí krásný letní víkend:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS