Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuško, čtenáře, kteří přicházejí se seznamy, mám ráda. A opravdu se hodně často stane, že než knihy vyhledám nebo přinesu z depozitáře, tak si čekatel vybere z regálků i něco, pro co původně vůbec nepřišel.:-)

R^Ale vybrala jsi si dobře. Tuto knihu neznám a navnadila jsi mě tím správným způsobem na její přečtení!

0 0
možnosti
Foto

dík Zdeničko za nakouknutí, já v knihovně trávím hodně času a jen tak listuju a říkám si že celý život by člověku nestačil aby přečetl všechno, co ho zaujme moc ti závidím tvoje povolání-jsi přímo u zdroje:-).

0 0
možnosti
Foto

R^

Seš dobrá, že chodíš do knihovny se seznamem. Já si pokaždé vyberu něco na příště a do příště zapomenu, která to byla.;-D

0 0
možnosti
Foto

já právě na základě těch zkušeností, že vždycky všechno zapomenu, si už radši dělám seznam-a z toho co přečtu si dělám výpisky-něco jako ve škole byl povinný čtenářský deník-který jsem tak šíleně nenáviděla - tak teď to dělám dobrovolně ;-)dík Klárko a pěkné letní dny přeji tobě i kočičákovi

0 0
možnosti
Foto

díky Jirko a přeji krásné letní dny

0 0
možnosti
Foto

díky Honzo- tenhle týden , jestli se nemýlím, je u vás asi dost hektický a plný příprav tak tím víc oceňuji, že jsis našel čas nakouknout-zdravím:-)

0 0
možnosti
Foto

Z těch vámi uváděných myšlenek z knihy mne nejvíce zaujala "Dokonalost je nepřítelem dobra" - snad proto, že jsem ji zatím nikdy neslyšel a považuji ji až za mrazivě pravdivou.

Libuško, jinak vás obdivuji za to, jak jste akční.V

1 0
možnosti
Foto

já tu myšlenku chápu naopak moc dobře- jako všechny -ženské se snažím být dokonalá a držím pořád nějaké pitomé diety ale není mi přitom tak dobře jako když si dám kafe se šlehačkou a dortík;-D

děkuju a pěkný den;-)

0 0
možnosti
JL

Tak je fajn, že i někteří Američané prohlédnou. Ono se to blbě přiznává říkat si a lidem: zabili jsme, povraždii všemi možnými způsoby tři miliony lidí, ale bylo to ku prospěchu deokracie a ve jménu Boha, Ježíše Milosrdného. Blbé je, že Američani se od té doby moc nepoučili a pořád bytují v Afghánistánu a bojují i jinde a většinou zbytečně. Jaksi signifikantně syn psychiatra spáchal sebevraždu.

1 0
možnosti
Foto

hlavně se o tom málo mluví-nedávno tu jeden diskutér pochybovalo tom že NATO zasahovalo v Lybii-tak nevím jestli jsou tak neinformovaní a nebo si to naopak myslí o ostatních a snaží se zastírat fakta-dík za komentář a hezký zbytek pondělka:-)

0 0
možnosti
HM

Slzička stekla. To s tou močí je zajímavé. Úplně stejně postupují naši milí muslimští migranti, včetně druhé a třetí generace. Najedou náklaďákem do davu v Nice nebo Berlíně, do lidí slavících své svátky ve své zemi a je jim úplně jedno, že mezi nimi jsou i muslimové, hlavně když zabijí co nejvíce těch nenáviděných kafírů, Jinak . pokud jde o Vietnam, je pikantní, že válka se vedla (samozřejmě mezi mocnostmi) o vítězství socialismu nebo kapitalismu. Vietnamci "vyhráli", a ejhle... po pár desítkách let tam kvete kapitalistické nebo pseudokapitalistické podnikání a Sovětský Svaz, který válku udržoval dodávkami zbraní, už jaksi není zářný vzor :-)

0 0
možnosti
Foto

článek se ovšem nezabývá srovnáním kapitalismu a socialismu potažmo konfrontací USA versus Sovětský svaz ale metodami kterými se toho USA snaží dosáhnout.-váš komentář jen potvrzuje, že životaschopná systém se prosadí nakonec sám bez potřeby masakroval milióny nevinných-a jste si jista že muslimové své cíle vyhledávají podle koncentrace amoniaku?8-o zajímavá teorie-jak je uvedeno v článku není možné logicky vyvracet nelogické myšlenky

0 0
možnosti
Foto

děkuji Marku a hezký den:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik