Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Libuško, obezlička by se mohla stát zajímavou politickou diagnózou;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

také myslím Zdeni-dík a pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Oligarchové byli ohrožením demokracie už v antice, v době řeckých městských států.

1 0
možnosti
Foto

takže nic nového pod sluncem aneb vše se opakuje jen pokaždé trochu jinak-díky za komentář a hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Politické články moc nečtu, ale ten tvůj má i vtip. A opravdu by se parlament měl přejmenovat na lazaret - vykořisťovatelů. Jinak karma R^

1 0
možnosti
Foto

díky jsem ráda když pobavím- pěkný den:-)

0 0
možnosti

Poznámka politologická: místo "socialismus", - pokud má někdo na mysli komunistické režimy diktátorského typu, s marx-leninskými vládami, s komunistickou ideologií - je lepší používat jiný termín, protože někteří politologové se domnívají, že ve Švédsku je socialismus. Možná i autorka vnímá jemný rozdíl mezi marxistickou diktaturou a švédským kapitalismem. :-)

0 0
možnosti
Foto

no já vycházela z toho, že jsme předtím byli socialistická republika a teď se asi vracíme-díky za upřesnění a pěkný den:-)

0 0
možnosti

Ještě jsem čekal něco ve stylu otorinolaryngologie, možná obezity, ale i tak je to velice solidní pohled napříč politickou scénou... A pak že se neurodí ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

díky-ono by se možná ještě něco našlo, ale nechtěla jsem aby to bylo zbytečně rozkošatělé-pěkný den Ríšo;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Navrhuji předělat parlament na špitál;-)

3 0
možnosti

Copak se tam něco léčí? Dohodněme se na lazaretu !

2 0
možnosti
Foto

Karmou jsem ocenil nejen vaší snahu o vzdělaní místní populace, ale i odlehčení a nadhled, včetně decentnosti v oblastech, kde jiní se dopouštějí orální defekace, svou deareací zamořují společenské prostředí a fungují jako výkonný debilizátor.

Mějte krásný den.

0 0
možnosti
Foto

Laik žasne a odborník se diví nad takovou snůškou duchaplností.

0 0
možnosti
Foto

Díky, máte pravdu Libuše, oni jsou opravdu dobří - a přející, hlavně sobě. Na poslanecké sněmovně by měl být nápis "SAMI SOBĚ." (Ale těch cizích slov - koukám jaké mám nedostatky). :-/

3 0
možnosti

Jestli by nebylo výstižnější VŠICHNI NÁM, MY NIKOMU

1 0
možnosti

V nadsázce řečeno - s politikem je to jako s učitelem. Kdo něco umí, tak to jde realizovat. Založí si firmu, pak nemá čas. Další zase učí. Politik, je pak svého druhu taky učitelem - říká, když mne zvolíte, tak to bude lepší. Vcelku by na tom nebylo nic nového, navíc ty profese všechny jsou i potřebné. A. Babiš přinesl ovšem nový prvek. Vše soukromé - masivní a v miliardách. Ten střet zájmů je neuvěřitelný. Aby svůj slepenec 220 firem udržel beztrestně pohromadě - Potřebuje lepidlo - Imunitu a premiérskou židli. Kdo má židli - pak bydlí ... A do bytu vázu - do ní kytku a díváme se na tu neuvěřitelnou, mravo zkázu ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Mirku, udržet na uzdě tolik firem vyžaduje silnou osobnost a nesmírný um. Ať se komu líbí nebo ne.

2 0
možnosti

:-).......U mně také.......R^R^R^V

0 0
možnosti
Foto

děkuju pane Stando a pěkný den:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik