Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a57n 98R91á82ž

1. 7. 2018 17:33

Zajímavý článek, ze kterého dovozuji, že bychom měli zůstat na pozici "Co jste si nadrobili, to si také snězte".

Když už průšvih s nekontrolovanou migrací nastal, tak je nutno zapojit se do eliminace následků a zabránění jeho zvětšování! Ale nějaké přijímáni migrantů na naše území takovým řešením rozhodně není.

Lítost a soucítění s vládami, které mají s migrací největší problémy, ale ani s Afričany, kteří chtějí za lepším do Evropy, není dnes už na místě! Dnes je prostor jen a pouze pro ryze sebezáchovné pragmatické způsoby řešení toho průšvihu.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář pane Honzo a souhlas-opravdu nevím proč by na nás někdo měl přehazovat co si nadrobil-máme svých problémů s bezdomovci dost-hezký zbytek neděle přeji:-)

0 0
možnosti

Vzala jste to, pani Palková, hezky od podlahy.Karma!

Akorát jste zapoměla na vůdčí roli Francie v rozbití Lybie, čemu vděčíme za masovou migraci afričanů do Evropy. Za Kaddáfího neodplul z Lybie ani jeden migrant!

Vzpoměl jsem si na správičku v našem tisku o studii, vypracovanou ruskou KGB před cca 10-ti lety o budoucí Evropě a pamatuji si odtržení Katalánska, Skotska a vznik muslimského státu v jižní Francii s metropolí Marseille. Akorát se obávám, že by to byl průser nejen pro Francii, ale pro celou Evropu.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář. to že má Západ na USA NATO a tedy i my rozhodující podíl na tom, že přes Lybii proudí davy jsem tu sama mnohokrát zdůraznila a sklidila jsem za to často velkou kritiku a nelibost oponentů,těší mě proto, že mi to potvrzujete-ještě jednou dík a hezký zbytek neděle:-)

1 0
možnosti
Foto

Opravte si to, spočítala jsem tam jen tak letmo přes 21 chyb v interpunkci a v překlepech.

0 0
možnosti

Nic jiného v článku tě , děvče, nezaujalo?

Bude z tebe dobrá "novinářka".

2 0
možnosti
Foto

Vynikající blog, svatá pravda, ovšem o tomto tématu se v Evropské unii jaksi nejedná, přitom neutěšená situace v bývalých koloniích a jejich pokračující vykořisťování je jeden z důvodů migrační krize. To se pak řešení hledá těžko. Děkuji,

1 0
možnosti
Foto

já děkuji vám paní Zuzano, také si myslím že příčiny dnešní humanitární katastrofy mnozí přesouvají na oběti a viníky kryjí:-/ a to je smutné, moc smutné

0 0
možnosti

P83e85t80r 79S59k79á35c83e78l

28. 6. 2018 22:55

Karma. Oni všichni naši tzv. "spojenci" se stále snaží přenést svoje problémy na naše bedra, na malé státečky, které počátkem min. století úmyslně vytvořili. Komu nejvíc vadila říše, spolek národů Rakouska-Uherska, uprostřed Evropy? A jak se nás v letech 1938, 1968 a 1990 zastávali a jak pomáhali Francie a další "spojenci"? Počtvrté se napálit nenecháme, ať si kritizují co a jak chtějí...

1 0
možnosti
Foto

přesně to si myslím pane Petře, Mnichov, Sovětská okupace, dnešní vykořisťování českých lidí společností Veolia, kde je ta jejich solidárnost?8-o

0 0
možnosti

P79e52t68r 27B93u70r45i35a58n

27. 6. 2018 20:09

Tak jsem si ověřil info onoho novináře, z jehož prohlášení citujete a jsou to všechno samé lži. To vám nevadí? Asi ne.

0 1
možnosti
Foto

předložte důkaz že to jsou lži jinak jste sám lhář

2 0
možnosti

R^ Výborný článek. Pointu tohoto článku lze aplikovat i na válku v Afghánistánu, kterou by zase chtělo kolonizovat USA a z čísel člověka v tísni se uprchlíci z Afghánistánu podílí na migrační krizi z cca 11%. A není to jenom USA, ale na tuto zemi si brousí zuby Čína s Ruskem!

I když si někdo může naivně myslet opak, tak válka ještě oficiálně neskončila, není tam oficiální mír a vojensky tuto zemi nikdy neobsadí, protože to množství železa na jednom místě jim znemožňuje použít počítačově řízenou vojenskou techniku.

0 0
možnosti
Foto

však ona ta Čína se hodně angažuje i v Africe-dík za komentář a pěkný den:-)

1 0
možnosti

Chtěl bych podotknout že http://www.linterferenza.info/contributi/2893/ bude zřejmě dost manipulativní stránka.

Protože, když řeknete že z 67 převratů jich přidá na francouzské kolonie 62%. zní to podezřele, ale pokud z 26 Afrických kolonii jích je 16 francouzských. Tak nám vyjde počet převratů na stát, téměř identický jak Francouzských tak ostatních kolonii.

Takže pokud autor považuje tento klam za svůj hlavní trumf. Je otázka jak vážně lze brát zbytek článku.

0 0
možnosti
Foto

nic manipulativního v tom není-jen to ukazuje že nebýt jiných koloniálních velmocí Francie by zkolonizovala celý svět-a teď se odvolává na princip solidarity? Manipulativní je spíš vaše poznámka kterou se očividně snažíte zpochynit fakta, která vám, kdoví proč , nekonvenují

2 0
možnosti

Máte v mnohém pravdu. Obhájci kolonialismu často argumentují vybudováním infrastruktury a předáváním výdobytků moderní civilizace divochům, ale jednak ta infrastruktura za moc nestála a jednak byla vybudována čistě za účelem maximalizace zisku z těchto kolonií, ketrý ji zaplatil mnohonásobně. Stejně tak argument o kmenových válkách a zvěrstvech, které je provázejí, před i po éře kolonialismu nijak nemůže ospravedlnit masakry, kterých se koloniální vojáci na místním obyvatelstvu dopustili.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak pane Strnade-šlo jim hlavně o to aby mohli suroviny zpracovat přímo na místě protože díky tamní levné pracovní síle na tom stonásobně vydělali-dík za komentář a pěkný den

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS