Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I85v21o 58Ž19á88č61e30k

15. 6. 2018 19:21

Někdy zabije Ital imigranta, někdy zabije imigrant Itala, někdy zabije Ital Itala, někdy zabije imigrant imigranta. Co z toho plyne? Jedno velké kulové s přehazovačkou. Podstata "uprchlické" krize je v něčem úplně jiném.

3 0
možnosti
Foto

když paní Pilloni může psát jen o kriminalitě imigrantů proč já bych nemohla psát kriminalitě které je páchána na nich?8-o

0 0
možnosti
ML

M19a38r63t71i80n 72L16a95c86o

15. 6. 2018 16:17

Dobrá práca, pani Palková!R^ Nechtiac ste ukázala obrovský nepomer medzi stovkami obetí moslimského besnenia v Európe a jednotkami obetí zo strany "utečencov". Nestalo sa, že by pôvodní Európania vrazili do islamskej redakcie a vystrieľali ju, že by vtrhli do mešity a ostala po nich stovka obetí, že by jazdili do islamských no-go zón autami a zrážali moslimov na chodníku, však? Výnimočný stav vo Francúzsku tiež nie je kvôli pravicovým radikálom a "technické prostriedky" na hraniciach sa nebudujú kvôli náckom, ktorí sa nevedia zmestiť do kože, však? Alebo?

Nie, v tejto nevyhlásenej vojne vedú v počte obetí vysoko nájazdníci z Afriky,moslimských krajín a ich potomkovia. Som rád, že zdôrazňujete, ako vysoko.:-/

13 0
možnosti
KM

K14a75r48e80l 19M21a50s89e35k

15. 6. 2018 16:33

Zato se stalo nedávno, že Evropané vtrhli do muslimských států pod vylhanými záminkami, zabili a zmrzačili tam statisíce lidí, zničili a nechali rozkrást majetek nevyčíslitelné hodnoty, a rozvrátil tam, co se dalo. Taky unesli tisíce lidí, zbavili je lidských práv a mučili je a věznili je v Guantánamu bez soudu. Někteří tam hnijí přes deset let bez šance na propuštění.

1 1
možnosti
Foto

Proč zamířil právě do Itálie, resp. Evropy? Nigerie je skoro u rovníku, cca 5 000 km od Itálie, všude kolem řada států, kde by zapadl a mohl se uplatnit, kdyby chtěl.

Jenže ne, oni holt všichni chtějí ausgerechnet do Evropy, při tom např. v JAR sami černoši bílé a jejich farmy líkvidují. Napadený sám je samozřejmě nelikvidoval, nicméně teritoriální chování je vlastní téměř každému tvorovi nebo komunitě a každý normální člověk s rizikem, které nevyhnutelně přináší, prostě počítá. Ona slova o svobodě pohybu jsou sice pěkná, ale pořád platí známé "Člověk člověku vlkem". Je smutné, že ho zabili, ale jestli migrační tlak nepoleví, bude takových jako on podstatně více. A to na obou stranách.

15 0
možnosti
SB

A já dodávám: Jako muž v plné síle a mohl zůstat ve své zemi a proti Boko Haram bojovat. Kdo jiný by to měl dělat než muži z příslušné země a v jeho věku?

13 0
možnosti
ND

Já si myslím, že bloger by měl psát co chce, v rámci zákonů a kodexu blogu, aby mu někdo stanovoval témata mi připadá podivné. Blogy nejsou noviny, nejsou to ani fejetony, ani povídky, pokud to tak autor neoznaci, nebo to splňuje charakteristiku literárního zpracovaní. Myslím si, že paní Pálková napsala fakt, který dokonce doložila. Nic víc nic míň. A proč to napsala, když to není čerstvá zpráva? Inu proto, tak to chtěla. Chcete něco jiného? Tak se staňte blogerem. Tečka.

1 0
možnosti

J20a87k23u73b 27Š63o52l78c

15. 6. 2018 14:23

A představte si, že i v diskusi si každý může napsat, co chce. Vykřičník.

10 0
možnosti

J54a67k47u87b 63Š20o61l39c

15. 6. 2018 13:33

Je to nutné? Psát neustále jenom o negativech pravicového extremismu? Copak by se nenašly i nějaké hezké příklady? Např. jak se pravicoví extrémisté starají hezky o zatoulané psy? Jen chtít a nehledat jen negativa.

7 0
možnosti
Foto

tak jako paní Pilloni vidí na imigrantech jen negativa tak já to můžu dělat opačně nezdá se vám?8-o

0 0
možnosti
JK

Mě by docela zajímalo, kolik (vyjádřeno procenty) migrantů spáchá trestný čin proti starousedlíkům. A to stejné z druhé strany, kolik procent starousedlíků spáchá trestný čin proti migrantům. Ovšem to se pravděpodobně neeviduje, jelikož by to nebylo správné, ba co víc bylo by to přímo rasistické.

9 0
možnosti
Foto

tak když se podívám na poslední blog paní Pilloni kde informuje jak imigrant osahával školačku tak kolik bílých pedofilních kněží šlo ještě dál než je osahávání? myslíte že někdo v Africe eviduje kolik misionářů zneužívá černé sirotky kterým údajně pomáhají?

Hlavní německý televizní kanál odhalil další případ systematického zneužívání mladistvých, tentokrát v katolické nadaci Educon, která se starala o děti s autismem a jinými psychickými problémy. Düsseldorfská prokuratura už vyšetřuje 17 vychovatelů tohoto ústavu.

Na druhé straně Holandská biskupská konference se podle španělské agentury EFE rozhodla s vervou pustit do vyjasnění obvinění ze sexuálního zneužívání, které se měly odehrát v řadě internátů po celé zemi, a které měly zasáhnout zhruba 200 osob. První případy se udály v šedesátých a sedmdesátých letech v jednom salesiánském internátě, ale obvinění se rozšířila později i na ostatní centra v zemi. Biskupové jsou „hluboce zasaženi šokujícími příběhy sexuálního zneužívání, které v těchto posledních dnech vyšly na povrch,“ uvádí se ve společném prohlášení citovaném Radiem Netherlans

0 0
možnosti
TP

T61o12m82á94š 73P22í90c44l

15. 6. 2018 12:48

Ano, takový případy se skutečně stávají. Pan Tabery dokonce ve své oceněné knize vyjmenoval úplně všechny za poslední léta. Ale i přes svou úžasnou paměť a maximální úsilí se mu nepovedlo najít či citovat jediný případ, kdy by Evropané byli vystaveni nějakému nehezkému chování od našich nových vydělávačů na naše důchody... ;-D

11 0
možnosti
Foto

C. I versamenti contributivi – Consideriamo i contributi previdenziali, che sono in crescita (+1,9mln rispetto al 2011). Data l’età media dei lavoratori migranti (più bassa di quella dei lavoratori italiani), i loro versamenti contribuiranno per molti anni al pagamento delle pensioni degli italiani. Come si legge nella ricerca del CNEL e del Ministero del Lavoro e delle Politiche Sociali Il ruolo degli immigrati nel mercato del lavoro italiano (2012), «la differenza tra i benefici sociali ricevuti e le imposte pagate rispettivamente per le due popolazioni [gli immigrati e gli autoctoni] non mostra un maggior ricorso al welfare da parte degli immigrati. Ciò risulta particolarmente evidente qualora si considerino i benefici legati all’anzianità: in questo caso, infatti, i dati evidenziano un trasferimento netto di risorse dagli immigrati agli italiani»

0 0
možnosti
JL

To mi připomíná jeden ezoterický seriál, tam se tvrdilo, že když někdo náhodou je zachráněn před smrtí, smrt si ho stejně brzy najde. Což se tady potvrdilo. Je mi to líto, když nějaký blb někoho umlátí - nedávno nějaký Slovák umlátil Filipínce. Podobná situace. A před jistým časem jakýsi britský chuligán umlátil v Londýně českého (bílého) muže řetězem od kola, protože se mu nelíbil. Dokonce prý byl soudem osvobozen pro nedostatek důkazů. Svět není jen o tom, že pravičáci zabíjejí černochy, je prostě složitější - například v Německu údajně mladý Iráčan znásilnil a zabil 14letou Němku, o které se domníval, že je židovka.

8 0
možnosti
TP

T77o51m24á42š 63P88í76c61l

15. 6. 2018 12:43

Tuším, že šlo o 5 filmů s názvem Nezvratný osud. Všechny moc povedené (zvláště jednička a pětka).

3 0
možnosti
NS

Smutné. Ovšem je to rok stará zpráva, takže mi poněkud uniká smysl tohoto "blogu".

11 0
možnosti
NS

Pardon "2 roky stará zpráva".

3 0
možnosti
SB

Mnohem více mě zajímají články paní Pilloni.

12 0
možnosti
Foto

To věřím, odpovídají vaší zmýlené představě o světě;-)

0 7
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik