Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

já jsem také nikdy netvrdila, že by měli být přijímáni a už vůbec neuznávám kvóty a násilné přerozdělování nezajímá mě účtenka za vlnitý plech který nejspíš pocházel ze skládky takže účtenku neměl kdo vystavit blog je o tom že zastřelit člověka bez důvodu nepovažuji za znak civilizovaného světa ve kterém si myslíme že žijeme

takže vaše poznámka o účtenkách vypadá spíš jako vyhýbací manévr než komentář vyjadřujícíc se k podstatě článku

0 0
možnosti
Foto

pokud má někdo dojem že mám něco osobního proti paní Pilloni tak skutečně ne- ale

Facebook

Blo

když někdo, kdo zdejší prostor moc nezná, zahlédne někde titulek "tohle jsou nejlepší blogeři na Idnes" a přečte si výtvory blogerů Vyorala, Pilloni, a spol. jaké mínění o celém tomto seskupení bude mít? Já už radši známým ani neříkám, že zde působím-považovala jsem to za prestiž, brzo aby se člověk skoro styděl že bude házen do jednoho pytle s určitými články:-/

0 0
možnosti

On se z toho ze všeho nejspíš vyvíjí tragický příběh tří sběračů želeného odpadu a jednoho poblouzněnce, co si myslí, že má majetková práva na jakousi starou továrnu.

1 0
možnosti
Foto

můžete mít zcela pravdu to nevylučuji-ale to jistě není důvod k zastřelení--ostatně sám Salvini-a s tím bych souhlasila kdysi prohlásil že násilí by se mělo obrátiti proti ziskovkám a politikům kteří toto způsobili a ne proti těm, kteří jsou tak obětmi této špinavé hry

0 0
možnosti
Foto

zde je jasný důkaz že zavražděný neyl zločiec ale poctivě pracují s povolením k pobytu a že to není ojedinělý případ-je citován například Nigerijec zabitý už v lednu

The first to pay that price on Italian soil was Soumaila Sacko, 29, from Mali, a farm worker with a residence permit living in the province of Reggio Calabria and a labor-union rep with Unione Sindacale di Base. The notoriously exploited crop pickers, many of them Africans, have been the target of violence before and have staged courageous protests asserting their rights. Sacko, accompanying some fellow workers in search of corrugated steel to shore up their makeshift dwellings in the tent camp of San Ferdinando, was shot and killed by a local man in what was perceived as a racial hate crime but may also involve illegally dumped toxic wastes. Nigerian Becky Moses had died when fire swept across the same migrant dormitory camp in January.

0 0
možnosti

Nojo, chudinky tak tvrdě pracují. Proto ten tlak na kvóty.

1 0
možnosti
Foto

všichni jistě nepracují, ale ten zabitý o kterém píšu pracoval a mě povolení k pobytu

Soumaila Sacko, 29, from Mali, a farm worker with a residence permit living in the province of Reggio Calabria and a labor-union rep with Unione Sindacale di Base.

0 0
možnosti
Foto

moc děkuju Jano a hezké dny přeju:-)

0 0
možnosti

Že to násilí je i opačné?

V této souvislosti mě to nezajímá. To ať zajímá jednou onoho Nejvyššího, až před ním pachatelé takového násilí budou stát.

Já jako Evropan se cítím ohrožen násilím přistěhovalců.

Jestliže je zavražděno tisíc Evropanů, tak na tom nic nemění skutečnost, že současně bylo zavražděno tolik a tolik migrantů.

Ať už to s těmi migranty je jakékoli, jestliže bylo zavražděno tisíc Evropanů, existuje určitá pravděpodobnost, že mezi tou příští tisícovkou bych mohl být já. A to nechci. To, kolik bylo zavražděno migrantů, nic nemění na číslovce "tisíc" v kolonce zavražděných Evropanů.

A protože já jsem Evropan, zajímá mě tato kolonka.

A proto tady migranty nechci.

Tečka.

9 3
možnosti

Když nehodláte diskutovat, tak nediskutujte.

3 0
možnosti

to raději ať to shnije, než by byla jeho sklizeň přítomností teroristů, někdo pomalejší je nazývá migranty

2 1
možnosti
Foto

ten zabitý měl povolení k pobytu a poctivě pracoval-a právě díky lidem jako paní Pilloni, která informuje jen o zločincích jsou pak všichni imigranti házeni do jednoho pytle

Soumaila Sacko, 29, from Mali, a farm worker with a residence permit living in the province of Reggio Calabria and a labor-union rep with Unione Sindacale di Base.

1 0
možnosti

Kontrolní otázka - co na to paní Merkelová? Není čas otočit plášť milá autorko? Až dojde na lámání chleba, co si vyberete raději - podporu migrantům, nebo odorování EU?

3 0
možnosti

Paní autorka obrátí a vůbec nebude mít pocit, že obrátila.

Tihle lidé desetkrát obrátí názory, aniž by si toho sami všimli. Budou tvrdit, že oni tehdy to mysleli tak a tak a že vývoj jim dal za pravdu, ale ti tupci kolem nich je tehdy nechápali.

Daladier i po vypuknutí války tvrdil, že válčit umí každý, ale on že vyjednával.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS