Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak to bych si to užila ;-D Jinak Madeira je v mém seznamu, je krásná, jen jsem zatím vždycky skončila jižněji :-)

0 0
možnosti

Hezké, zaslouženě karma. Jen ten Kryštof, nevyplul on poprvé přes louži z Gran Canaria?

1 0
možnosti
Foto

to máte pravdu, na Gomeře je dokonce kostelík kde se údajně pomodlil těsně před plavbou, ale na Madeiře také pobýval, tak jsem to měla asi přesněji formulovat, že než odplul na jednu ze cest...na ostrůvku San Porto v domku kde krátce žil je jeho malé muzeum ve Funchalu, jak jsem psala v blogu, je replika jeho lodi-dík za komentář a hezký víkend:-)

1 0
možnosti
Foto

dekuji za hezky clanek, mam rada takove ty s veselou tecku nakonci, ja letadlem neletela mam z nej panickou hruzu a tech filmu jsem take videla napocitane, hlavne zajimavy erial Vteriny pred katastrofou ovsem neradim se na nej divat pred vstupem do letadla :))

0 0
možnosti
Foto

asi jsem masochistka ale já se na ty filmy dívám často;-)

dík a pěkný víkend

0 0
možnosti
Foto

R^:-) Libu, jak Honza píše, přidala jsi body, ale o přistávací dráze už vím dlouho.

No nějakou dovolenou vymyslíme, ono na Šumavě je také moc hezky. ;-);-D

1 0
možnosti
Foto

děkuju Soni, už jsem Honzovi poslala info jak tam můžete ušetřit-už jen to množství botanických zahrad v samotném Funchalu vydá na několik dní

0 0
možnosti
Foto

R^Zrovna předběžně plánujeme dovolenou a Madeiru máme jako jednu z variant. Teď jsi jí svým článkem přidala body a ten let bude jen příjemná trochu vzrůšo prémie:-)

1 0
možnosti
DP

Madeiru mohu vřele doporučit, i když si nemyslím, tedy pokud nevane silný boční vítr, že by přistávání tam bylo zas nějaké velké vzrůšo, to bylo, když sem tam byl poprvé, ještě za té krátké dráhy, to tenkrát bylo přistávání jenom pro silné povahy.

1 0
možnosti
Foto

No ty seš dobrá!;-D Vždycky, když slyším nebo čtu o tom přistávání, tenhle výlet si rozmyslím.;-)

0 0
možnosti
Foto

jenže to by člověk nemohl nic Klárko-ona může být nebezpečná i jízda metre nebo jen vyjít ven na ulici-až to přijde tak to přijde;-)

0 0
možnosti
VF

Naši mladí byli na Madeiře na jaře, jen tak bez cestovky, a byli velice spokojení.

0 0
možnosti
Foto

já měla od cestovky taky jen letenku a hotel, výlety jsem podnikala sama místními busy čímž se dá hodně ušetřit-dík za komentář a hezký víkend:-)

0 0
možnosti
DP

Když sme loni v prosinci letěli na Madeiru, asi hodinu před plánovaným přistáním tam kvůli extrémně silnému bočnímu větru museli zavřít letiště a tak nám náš kapitán oznámil, že se na Madiře nebude přistávat. Po další půlhodině se rozhodlo o přistání na Gran Canaria, kde sme napřed pár hodin čekali na lepší počasí na Madeiře, pak to letcká společnost vzdala a k její cti se musí připsat, že nás ubytovali v luxuním hotelu s plným zaopatřením. Druhý den dopoledne nám oznámili, že vichr na Madeiře stále trvá, tak poletíme jenom na ostrov Porto Santo a odtud na Madeiru lodí. Musím říct, že po celé té kalvárii (přijeli sme do hotelu půlhodiny po půlnoci, zatím co odlet na Madeiru byl v osm ráno "předvčírem") se o nás dobře na účet letecké společnosti starali s jídlem a pitím zdarma, ale i tak to byl velký opruz, ze kterého sme se další dva dny vzpamatovávali. Ovšem v tak luxusním hotelu, kde jsme přespali na Gran Canaria, sme byli po prvé a jistě už naposledy v našem životě.

0 0
možnosti
Foto

tak to jste to měli opravdu komplikované-ovšem taky se mi už jednou stalo něco podobného a je fakt, že i já se tak dostala do hotelu, na který bych finančně si těžko dosáhla-dík za komentář a hezké cesty;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik