Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi děkuji, jsem v inkriminované věkové skupině a taky mě to zaráží!:-)R^ Něco je třeba s tím podniknout, menší stávka, a tak něco, hlásím se!

0 0
možnosti
Foto

děkuju paní Ivanko ale myslím, že s tím nic nenaděláme-stačí si pročíst komentáře-nicméně dík a pěkné velikonoční svátky

a my over fifty to už nějak doklepeme ne?;-D

1 0
možnosti

a zkusila jste se nejdrive alespon pani Pohlreichove zeptat?

1 0
možnosti

P23e63t55r 73S56k89á48c62e88l

29. 3. 2018 17:26

Zralé ženy se nemusí smířit s tvrdou realitou, ale něco pro nápravu závadného stavu udělat. Například zralé ženy z Olomouce se takto chovají.

V této době jste podobně odvážná, jako pan Petr Hampl se svoji knihou "Prolomení hradeb". Vydalo nakladatelství "Naštvané matky" z Olomouce,http://www.nastvanematky.cz/

Kdy se naštvou další naše matky z ostatních měst? Proto, aby později neplakaly nad skutky svých synů, jakých jsme svědky v TV z jiných světadílů.

1 0
možnosti
Foto

moc jste mě vaším komentářem potěšil dík za tip-tu knížku neznám ale opatřím si ji:-)

0 0
možnosti

P50e11t89r 81S14k51á70c34e87l

29. 3. 2018 17:06

Nominoval jsem Vás, paní autorko, na "blogerku roku 2017". Nejen za Vaši odvahu popsat závadný stav, ale i za účast v diskuzích, Ve všem nemusíme spolu souhlasit, ale podporovat se za účelem dosažení pravdivějších názorů je dobré...R^

0 0
možnosti

P84e13t40r 89S69k91á79c50e47l

29. 3. 2018 17:11

Mno a těm absencím žen 50+ třeba v televizi - rosničky v pořadu o počasí jsou v tomto věku, domnívám se. Hlavně by ale na ženy a muže v tomto kritickém věku měli být šéfové ohleduplnější. A hlavně, získat od nich všechny nabyté zkušenosti ve firmě a instituci tak, že je předají nastupující nové generaci. Do 30. roků studuj, 30 - 50 let pracuj (získávej zkušenosti) a od 50. do 60. let předávej zkušenosti. Takto to fungovalo skvěle ve firmě Škoda Plzeň a jejich pobočných závodech. Za II.sv. války v Adamově určitě, vím to od příbuzného, který tam pracoval. I jemu se vyplatilo se řídit, tedy řídit podnik v personální rovině tímto způsobem.

0 0
možnosti

Dobrý den.

Nepochopil jsem, proč zrovna toto téma. Život není spravedlivý a nikdy nebude. Jinak by jsme se nic nenaučili ;-D.

Zrovna Vy nemáte důvod si stěžovat. Co mají říkat ty skutečně škaredé ;-D;-D;-D.

Máte svou rodinu a život má i pěkné časy, tak proč řešit malichernosti ;-D.

Předpokládám, že dělat v TV není Vaše tajné přání, tak proč bojovat za cizí sny? Druhé nemůžu ovlivnit (to můžu jen sebe). Můj věk mi nevadí (pupek občas ano:-P). A pěkných zajíčků máte plný internet :-). A v realitě by se Vám asi časem omrzeli ...

1 0
možnosti
Foto

A vidíte. Já mám dojem, že čas je to jediné spravedlivé, co nás všechny potkává. Měří nám všem stejně a každé ráno najdeme pod polštářem 24 hodin. Každý. A nějak s nimi nakládáme.

Jinak ve dvaceti, jinak ve čtyřiceti, jinak později.

Mladým "staří" nadávají, že ještě ničemu nerozumí a nemají se právo vyjadřovat (což činí i autorka tohoto článku v této diskusi), mladí "staré" považují za dinosaury. Tak to bylo, je a bude. A máme-li štěstí a dožijeme se relativně zdrávi onoho věku nad padesát, je to důvod slavit. A těch každodenních čtyřiadvacet hodin začít konečně trávit dobře. Tak, aby nás pro samé fňukání jednou "nevykopli z nebe", ať už je to cokoliv.

2 0
možnosti

Půvab odpadu a rozkladu je v tom, že nechá na svých pozůstatcích vyrůst nové věci. Dříve 50+ už byly babičky, které daly světu laskavost, pohlazení a jejich vnoučata měla díky nim křídla, když tyhle babičky vyprávěly pohádky...

Těším se na svoje úplně šedivé vlasy, všechny vrásky, všechny záhyby na těle... takové tělo není ostuda ani odpad. Má odžito a váží si všeho. A třeba taková Judi Dench je můj vzor. Taková dáma bych jednou chtěla být. Se všemi přiznanými roky...

Není to Libi o tom, jak na nás hledí druzí.

Je to o nás samotných.

Měj se a usmívej se (na sebe) každý den!

6 1
možnosti

J95a96n 38R24á57ž

26. 3. 2018 17:18

"Padesátka", která vnímá výhody a nevýhody svého věku s noblesou zralé ženy, nikdy neztrácí pro svůj věk respekt i zájem mužů všech věkových kategorií.

To vše ztrácejí " padesátky", které si hrají na "třicítky" a koketně se předvádějí před zajíčky v domnění, že na ně mají.

Jsou pak jen terčem úsměšků ze strany těch zajíčků a u věkem srovnatelných mužů vyvolávají dojem trapnosti.

5 0
možnosti

Víte, to není hra... jen strach.

Strach z osamělosti, ten především.

1 0
možnosti

Máte to marné, muži zrají, ženy stárnou. ;-)

1 0
možnosti
Foto

někteří muži zrají jako víno jiní jako dýně-mezi vyzrálým kvalitním vínem a přezrálou rozbředlou dýní je velký rozdíl;-)

0 0
možnosti

Každý je tam, kam patří. Všechno má svoje místo a svůj čas. Ženy kolem padesátkou mohou být dobrými matkami. Tak už se s tím svým věkem Libuše smiřte. A jak tady někdo trefně poznamenal, muži kolem padesátky se také nevyskytují v reprezentačním fotbalovém dresu.

7 0
možnosti

Některé ženy se s přibývajícím věkem nedokážou smířit, a pak začnou být protivné a zapšklé :-)

0 0
možnosti

Zjevně si nevážíte toho, že nežijeme v kultuře, kde staré nepotřebné ženy odcházely umrznout do lesa, aby neujídaly ze zásob těm pro kmen potřebným. ;-) Postupujete klasicky salámovou metodou, nestačí vám, že na stáří nemusíte do lesa, vy byste ještě na stará kolena chtěly do televize. ;-D Člověk vám podá prst a vy hned skočíte po celé ruce. ;-)

5 0
možnosti

Dejte pozor, nebo se do vás taky pustí, že jste starý, plešatý a až nebudete mít na viagru, tak vám uteče žena ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik