Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Zimbabwe neumrzne tolik bezdomovců jako u nás, to je jediný rozdíl.

;-D

0 0
možnosti
Foto

s těmi bezdomovci je to fakt smutné a nevím proč se tím žádná strana víc nezabývá-ale v Zimbabwe mají třeba zas jedovaté hady

0 0
možnosti

Je to naší lidskou vlastností, že rádi věříme, že po radikální změně pro nás nastane procházka růžovým sadem, i když by nám naše zkušenosti z minulých historických změn měly náš přebujený optimizmus ztlumit. Na druhé straně, každá změna, která bude znamenat alespoň jeden krok dopředu (to je že pozitiva nejméně vyváží negativa, která bohužel každou změnu provázejí) je stále vítaná. Jak to bude v případě Zimbabwe uvidíme za nějaký čas. Těžce zkoušeným obavatelům Zimbabwe přeji, aby u nich změna znamenala nejméně jeden krok do předu a ne status quo a v nejhorším případě dokonce krok vzad.

0 0
možnosti
Foto

R^líp bych to Dane neřekla, promlouváte mi z dušeR^

dík za moudrý komentář:-)

0 0
možnosti
Foto

J76a73n 94P71r60a91ž72á83k

23. 11. 2017 13:37

R^Libu, víra v lepší zítřky po změnách je sice krásná, ale málokdy ty lepší zítřky vydrží dlouho. Respektive do té doby, než jich někdo začne zase zneužívat. To platí pro celý svět.

0 0
možnosti
Foto

bohužel máte pravdu Jane

dík za nakouknutí a hezký den

1 0
možnosti
Foto

R^:-)dík Marku a pěkný den

0 0
možnosti
Foto

J29i10ř48í 68T71u86r84n74e11r

23. 11. 2017 11:38

R^:-)Ano, řeklo by se, že s těmi "černoušky" nemáme nic společného, ale principy které uvádíte, jsou zcela universální. Na příkladu Zimbabwe a jiných nám všestranně vzdálených států, o kterých toho moc nevíme, se mnohdy dají v kontrastnější podobě vysledovat ony universální principy. Úlohu osobnosti vůdce, který líbivým způsobem přivádí zemi k izolaci a následné bídě, stejně jako mylného názoru, že sama výměna vůdce stačí k nastolení pozitivních změn.

1 0
možnosti
Foto

stále stejná schémata, archetypy a paradigmata-svět se točí dokola-a to nejen kolem své osy ale v historickém kontextu

dík za přečtení

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS