Diskuse

Dát či nedat?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na pováženou je, jestli se daná situace řeší formou volby, kdy mají oba na vybranou, nebo zda je důsledkem nevybíravého nátlaku. V prvním případě jde o volební výsledek,:-) ve druhém o podrobení.

0 0
možnosti
Foto

Podrobení je v našich krajinách velmi zřídkavé.

0 0
možnosti
Foto

Za našich mladých let (;-() se říkalo: "Každá dá, ale ne vždycky, a ne každému":-)

0 1
možnosti
Foto

A nejhorší je ta, která dá každému, ale mně ne.

0 0
možnosti
Foto

V každém případě je to vždy záležitost těch dvou či více osob co do toho jdou. Vše co je založené na dobrovolné bázi, bývá z pravidla ku prospěchu všech zúčastněných. A tak to má být. My ostatní si pak můžeme o tom myslet co chceme. ;-)

0 0
možnosti
Foto

také myslím pane Františku že je to věc těch kterých se to týká ale ta vlna žalob ukazuje že vše může být jinak-asi by o tom měli sepsat písemnou smlouvu

dík za komentář

0 0
možnosti

Rozhodně nikomu nedávejte a žádné vyjímky - i bez mužů lze prožít fajn život.

0 0
možnosti
Foto

dej a bude ti dáno-přej a bude ti přáno:-)

lakomost je jedna z kardinálních lidských necnosti ba přímo hříchem:-)

0 0
možnosti
Foto

Nedat. A jestli dát je jediná cesta nahoru, tak tam nechci.:-)

0 0
možnosti
Foto

každý má svobodu volby Klárko-v tomhle případě píš každá:-)

1 0
možnosti

Dovedu si představit zlatokopky, které se samy nabídly a ještě si po letech postěžují. Na druhé straně zlehčování obtěžování je velmi škodlivé. Určitě by se měli obtěžované ostatní zastat, když se ohradí veřejně, ať ji dotyčný neobtěžuje.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak pane Zdenku-to je přesně ono, některé toho využijí a pak chudáka chlapa ještě zažalují-naopak mizerové kteří své pozici využijí k manipulaci s ženami by měli být potrestáni

dík za nakoiknutí a pěkný večer

0 0
možnosti

Já zažil s trochou nadsázky opačný případ, ředitelka - nadřízená byla žena. A ženy dokážou být velmi kruté - není-li po jejich. Stal jsem se takovým sexuálním disidentem a změnil zaměstnavatele:-)

1 0
možnosti
Foto

doufám pane Pavle že to na vás nenechalo žádné následky a na ženské jste nezanevřel;-DR^

dík za komentář a pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

Toto je, paní Libuše, tak složitá otázka, že ani její aktéři neznají odpověď. Žena je biologicky naprogramována, aby činila to nejlepší pro své děti, či budoucí děti.

Proto není divné, že se chytá schopného bohatého muže.

A nakolik v tom je pud, kalkulace, náklonnost nebo láska, neví často ani ona.

1 1
možnosti

Nevim jak je naprogramovana zena - narodni poklad, ale ze by mela nejake deti se nevi

0 0
možnosti
Foto

J92a84n 10P21r43a83ž46á15k

15. 11. 2017 18:15

R^Libu, abychom měli anatomický trojlístek kompletní, přidejme k hlavě a stehnům ještě jednu část těla. Než se žena s otevřenou hlavou rozhodne ve jménu kariéry otevřít svá stehna, měla by zvážit, jestli na to má žaludek. Jinak by se totiž mohlo stát, se jí tento orgán v nejnevhodnější chvíli otevře sám. A pak, zejména při použití jisté sexuální praktiky, obsah takto otevřeného žaludku skončí celkem blízko místa, kde obrazně řečeno skončí i její sotva započatá nadějná kariéra.:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dteda Jane, vždycky jste tak decentní a teď tohle;-D;-D;-D

dík za nakouknutí a pěkný večer

1 0
možnosti
Foto

J24i38ř20í 32T83u61r17n36e29r

15. 11. 2017 17:08

R^:-)Psali jsme dnes na podobné téma, jen z trochu jiného pohledu. Jistě se dá říci, že žena má pro dosažení úspěchu daleko mocnější zbraně než muž. Záleží na tom, jestli je využije nebo zneužije. Na každý pád, my za to nemůžeme, jsme slabí a proti těmto zbraním zcela nechráněni.:-)

3 1
možnosti
Foto

přiznám se že jste mě vlastně inspiroval-byl by to příliš dlouhý komentář a tak jsem to zpracovala do samostatného blogu.dík za přečtení a inspiraciR^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik