Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě, nejkrásnější jsou ženská záda. Na pohlaví nic není. To na pohled není vůbec zajímavé. Pěkná prsa a zadek, aby člověk pohledal. Ale krásná záda, to je krásný, mravný a estetický pohled.

0 0
možnosti
Foto

pane Hermánku vy mě překvapujete8-o;-D že byste byl takový romantik?:-)

0 0
možnosti
OK

O96t54a 66K59i78n62c

9. 11. 2017 23:59

Nevím proč, ale dost často za vaše blogy máte karmu, nyní opět. :-)

0 0
možnosti
Foto

děkuju moc pane Oto a pěkný den přeju:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Dokonalá žena má mít tolik kvalit, že je jeden člověk mít nemůže.;-) Ale... Nemají pánové radši rafinované zahalení? Tak mají prostor pro fantazii.:-)

0 0
možnosti
Foto

také jsem si Klárko vždycky myslela že zahalená žena je tajemější a tudíž svůdnější ale jak všichni kritizují to zahalování muslimek tak to vypadá, že se asi mýlíme;-D a s tou ženskou dokonalostí máte neprostou pravdu;-DR^

0 0
možnosti
JS

V Bibli se nachází jedna kniha, jejíž autorství je připisováno králi Šalomounovi a jmenuje se "Píseň písní". Je to jedna z nejkrásnějších básní světa a stala se inspirací nespočtu literárních, hudebních nebo malířských děl. Je to obsáhlá báseň, která kromě jiného opěvuje lásku mezi mužem a ženou - jejich vzájemný obdiv, laskání, milování, úctu, odevzdání a věrnost. Zajímavá je historie této básně. Strážci víry ve starověkém Izraeli tu píseň neměli příliš rádi, odmítali ji zařadit do kánonu posvátných textů, protože si smyslnou Píseň písní s oblibou prozpěvovala zamilovaná mládež, a to se přece neslušelo. Jenže žádné zákazy nepomohly. Krása té písně je tak uchvacující (zvláště v hebrejském originále), že se prostě prosadila navzdory všem "strážcům mravopočestnosti". Dnes je součástí Bible jako jeden z nejkrásnějších textů světa o lásce nejen mezi mužem a ženou, ale také lásce k národu, vlasti, k moudrosti a k Bohu.

Dovoluji si citovat jen malou část těch veršů: "Dva prsy tvé jsou jak dva koloušci, dvojčátka gazelí, která se v liliích pasou. Než zavane den a stíny dají se v běh, vydám se k myrhové hoře, k pahorku kadidlovému. Celá jsi krásná, přítelkyně moje, poskvrny na tobě není." To je vyznání lásky staré přes tři tisíce let a co se od té doby změnilo?

Naprosto chápu, že se Vám nelíbí jistá vulgárnost a lacinost, ale já nejsem v tomto ohledu skeptik. Fandím všem manželům, kteří spolu věrně žijí po celý život a projevují si úctu a lásku. Mám naštěstí vzor ve svých rodičích. Není to jenom o kráse. Vždyť já celý život miluji lidi, kteří již dávno zemřeli...

0 0
možnosti
Foto

to o těch koloušcích padlo i v nějakém českém filmu a chtěla jsou to původně uvést jako důkaz, že je možno vychváli ženskou krásu i velmi poeticky a půvabně - jako protiklad k současné pop.music kde mám pocit jde spíš o devalvaci než apoteózu-ale v poezii bychom určitě našli víc krásných příkladů že i velmi intimní věci lze sdělit a popsat vkusně a s grácií-dík za přečtení a koimentář a pěkný zbytek večera:-)

0 0
možnosti
EK

Mě tedy současný český popík připadá zoufale bezpohlavní.

0 0
možnosti
Foto

že by nám Čechům chyběla nějaká ta šťáva a jiskra?:-) vždyť hudba je odraz mentality národa-tak sledujte radši zahraniční hudební kanály paní Korbelová dík za nakouknutí:-)

0 0
možnosti
JV

Fyzická krása je na ženě to poslední. Již Bill Starbuck v Obchodníkovi s deštěm říkal: Každá je krásná, každá jinak, ale každá je krásná. Myslel tím krásu uvnitř. Prvotní, co jsem vždy hledal, byla pravdomluvnost a spolehlivost. Hledal, ale nenašel. A v písničce Suchého a Šlitra "Buď mi věrná" jsou verše: nezlobte se, že bych jaksi takhle právo mluvit měl, neboť jsem se ve své praxi s věrnou ženou nesešel... Nikdy nebylo tolik dívek, vydělávajících si na studia fotografováním aktů nebo prostitucí. Nikdo nepopře, že ženy mají ohromnou svobodu, odhalovat se a zahalovat se, kdy se jim zlíbí. Podobnou, jakou měly ženy v Iránu za vlády Rézá Pahlávího. Bojím se, že naše pravnučky se už budou módit pouze do burek a hidžábů a bloggovat nebo surfovat na internetu jim jejich "majitelé" nedovolí. Kéž bych se mýlil. Jenže, kde tu nahotu všude vidíte? Na facebooku je zakázána a v novinách vidím jen portréty odulých politiků nebo tanky. Videoklipy na ČT24 nebo Prima Zoom nejsou a na stanici Vltava Bachovy varhanní koncerty opěvují Boha a ne ženský klín. Proč se obklopujete tím, co Vás provokuje?

1 0
možnosti
Foto

já se ničím neobklopuji pane Vobecký, jen komentuji na co občas narážím a pokud mě něco opravdu irituje tak věřte že se tomu radši vyhýbám...

ale sám říkáte že nikdy nebylo tolik dívek které si na studia vydělávají focením aktů nebo prostitucí:-/

děkuji za přečtení a komentář a víc optimismu di budoucna-ty burky nám určitě nehrozí:-)

0 0
možnosti
VV

Krasa a krasa patri k sobe. Obzvlast kdyz je to hudba a zena. Krasna Cellistka, krasna hudba a i to Cello jaksi patrilo jednoho leta k lazenskejm koncertum v Bad Wiessee. Hudba videnskejch autouru a ladne tvary jak hudebniho nastroje, tak i te interpretky tvorily jakousi simbiozu.

2 0
možnosti
Foto

souhlas pane Vladimire dík za komentář a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Druhotné pohlavní znaky, jak zmiňujete, má každá žena. Kdyby se zpívalo o ženské inteligenci, mnohá z žen by se mohla cítit diskriminována. A ani u malířů a fotografů nejsou modelky jen krasavice. Podívejte se, jaké ženy fotil Saudek.

2 0
možnosti
Foto

jenže krása je relativní takže Saudek věřil že krásné jsou:-)

dík za přečtení a pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, krásy ženského těla jsou, podobně jako tužby nás mužů, součástí přírody, a proto je na vás tak obdivujeme.:-)

0 0
možnosti
Foto

já vím Jane proti přírodě člověk nic nenadělá;-DR^

dík za pěkný komentář a hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Libuško, občas se stane, že to, co nejvíc opěvujeme, bychom doma nechtěli ani za nic. ;-D

1 0
možnosti
Foto

máte pravdu Zdeňko kolik chlapů sní třeba o tom jak řídí Ferrari;-D

děkuju za přečtení a pěkný večer

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik