Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podobné téma zpracoval spisovatel Robert Merle - "Muži pod ochranou".Doporučuji přečíst - žádný ráj na zemi by nejspíš nenastal.

0 0
možnosti
Foto

vždyť Hanka Elišce také odporuje a je ochotna muže hájit zuby nehty;-D

nepřišli by tím o jednu z mála věcí, která je činí užitečnými? A ženské by přišly o zábavu, uznej sama, že někteří tím dokážou potěšit.“

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=626611

0 0
možnosti
Foto

Má to jeden háčik. Z mužov robí agresívnych jedincov aj nedostatok testosteronu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

zkráka se to přírodě-nebo pánu Bohu-moc nepovedlo;-D

díky za přečtení

0 0
možnosti
PK

Zdarec, asi by potom byly války dívčí, když by u nich testosteron převládl v důsledku úbytku u mužů. A ty války, ty války by byly daleko horší.;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

když se podíváte do minulosti, v drtivé většině války rozpoutali muži:-/

takže takovéto to ASI nemá proti převaze důkazů z historie žádnou relevantní váhu

ale dík za nakouknutí

0 0
možnosti
Foto

R^Skoda, ze tahle pani neexistuje, Libu. Stala by za rozhovor, to by byl panecku material pro clanecek. Samozrejme ve vsi korektnosti, aby se nemohla urazit.;-)

1 0
možnosti
Foto

souhlas Jane- byl by tos ní určitě zajjímavej pokec;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik