Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^To kafe, Libuše, ráno bez něj prostě nefunguju. Jinak si myslím, že byste o tom průvodcování měla napsat knížku, lidi by se moc bavili:-)

0 0
možnosti
Foto

dík Jane už je napsaná - Italská ivaze v Praze

jinak já bez kafe ráno taktéž nefunguju:-)

1 0
možnosti
VV

Sice jsem ji nevytocil, ale privedl do rozpaku. Kdyz se v jednom z nejstarsich evropskych mest zastavila pred stavenistem a dlouze vypravela ze to byl drive verejny dum, ci jinymi slovy dum radosti a dnes se obnovuje. Jen jsem podotkl, ze ta cevena svetylka v oknech se do toho prostredi moc nehodi.

0 0
možnosti
Foto

když si vezmete že u nás jsou tyhle domy přímo v centru města u Václavského náměstí pár kroků od památníčku Jana Palacha a reklama na ně je také na mnoha místech v centrutřeba u Prašné brány nebo v Kaprovce-tak je Praha jak centrum sexuální turistiky:-/

0 0
možnosti
PB

Humorné, karma. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik