Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A59d89a75m 82J76a22k87e96š

24. 7. 2017 21:13

Paní Libuše, doporučení: dejte si na chvíli od psaní volno. Pište do šuplíku, vyražte do přírody, třeba na houby, vyhněte se ale blogování, zejména v tématech, kde zaměňujete své dojmy za pojmy. Vašim čtenářům to vadit nebude a vám se uleví...

6 1
možnosti
Foto

nevím proč byste mi měl něco doporučovat na houbách jsem byla odpoledne ještě než začalo pršet, psát si budu o čem chci a vy nemáte žádné právo mi říkat co mám a co nemám-

jestli já se mám vyhýbat blogování tak vy se vyhýbejte mým blogům-jak jednoduché že?

ostatně jednou pod feministicky laděným blogem s vysokou karmou jsem měla stejné doporučení:-)to by asi nějakej váš kámoš-tak ho pozdravujte

1 0
možnosti

O48s50k91a58r 96R18a78z33á55k

24. 7. 2017 20:15

Tento blog je naprostá katastrofa. Psát blog na určité téma a nezjistit si fakta je diletantské. Přirovnávat trest bourání domů rodin vraždících teroristů v Izraeli k akci nacistů v Lidicích (viz také níže v diskusi) je vrchol. Jen doufám, že je to jen důsledek toho, že se autorka vyjadřuje k tématu, na který vůbec nestačí.

6 0
možnosti
Foto

hele kluci fakt vás to ještě baví? Mě už ne je to furt dokolečka jste jak zaseklá deska oplusujte se navzájem a jděte dělat neco příjemnějšího- třeba si zasexovat-alespoň budete míň zapšklí;-D

1 0
možnosti
Foto

Nainstalovat bezpečnostní rámy cizí moci bez souhlasu oprávněných orgánů je opravdu dost na pováženou.

1 14
možnosti
Foto

také si myslím pane Řezniku možná by se spoustě tragédií dalo předejít kdyby se k věcm přistupovalo s rozvahou

1 6
možnosti

P29e48t92r 72B73ü49r64g10e36r

24. 7. 2017 17:39

Při vší úctě k paní autorce - nabyl jsem dojmu, že se pouští do tématu, který je nad její síly. A rozehrát na dvaceti řádcích úvahu o tom, že se těm arabům není moc co divit - ale bourat domeček rodiny teroristy je na pováženou? Smířlivá slova - ač jsem jejich příznivcem - nejsou na místě, a relativizace také ne. Naopak mám pocit, že by se nyní mohlo mnohé z izraelského přístupu v Evropě hodit

17 0
možnosti
Foto

jestli jste z toho pochopil a zapamatoval si jen že se má bourat domeček tak to je asi i těch dvacet řádků na vaše rozumové a rozlišovací schopnosti příliš

0 11
možnosti

Přemýšlím, jaký je důvod psát tak povrchní blogy, bez pořádného prostudování tématu. Platí se snad za kus? Doporučovala bych pořádně se seznámit s tím, o čem chci psát anebo raději psát o něčem, co nevyžaduje příliš námahy.

12 0
možnosti
Foto

já zas přemýšlím paní Vlčková co vás nutí číst povrchní blogy a ještě ztrácet čas psaným komentářů které k danému tématu pranic nepřináší opravdu nemáte na práci nic smysluplnějšího?

0 1
možnosti

J30i64r28i 57B55o76r

24. 7. 2017 16:44

Možná vám uniklo,že útok 11.září na "dvojčata" byl v USA a Chrámová hora je v Izraeli.

3 0
možnosti
Foto

A kdo tvrdí opak?8-o8-o8-o

už jen to že jste schopen předpokládat, že někdo tak základní věc neví je napováženou, pane Jiří, s jakými lidmi se to stýkáte?:-/

srovnávala jsem odlišný přístup k rodinám teroristů, ne geografické souvislosti

0 0
možnosti

Jednu podstatou informaci k této situaci jste neuvedla. Izraelci přístup muslimů na Chrámovou horu nijak neomezovali a nechávali celé území plně pod správou Muslimské nadace. A to je navíc nutné si uvědomit, že Chrámová hora je nejposvátnějším místem všech Izraelců (stával tam Hospodinův chrám), přesto ji nechávají pod správou muslimů, a to právě proto, aby nebyly problémy.

Jenže minulý týden palestinští Arabové zastřelili dva izraelské policisty, a to zbraněmi, které ukryli právě na Chrámové hoře. Teprve poté se Izrael rozhodl k omezení přístupu na Chrámovou horu a k instalaci detektorů, čím palestinští Arabové zdůvodňují své násilí, a to dokonce zpětně.

To, že Izraelci omezují přístup na Chrámovou horu mužům mladším padesáti let, je zcela logické – obecně platí, že starší lidé jednají uvážlivěji a navíc jsou obecně méně fyzicky zdatní, to samé platí o ženách, pravděpodobnost útoku se tím snižuje. Izrael prostě není v situaci, aby si mohl dovolit jakékoli zaváhání. Proti Izraeli stojí síly, jejichž vražednost si málokterý Evropan umí vůbec představit.

Souhlasím s Vámi, že tahle situace nemá řešení. Ale to si Izraelci uvědomují také. Proto dělají všechno pro to, aby svou zemi a její občany před násilím uchránili. Izrael je založen na heslu "už nikdy jako ovce..."

26 0
možnosti

Doplním Vás a reaguji částečně i na autorku. Jinak souhlas.

1) Zbraně byly schovány na Chrámové hoře za spolupráce člena / zaměstnance správy Chrámové hory.

2) Útok, při kterém byli zavražděni dva drůzští policisté, přišel z Chrámové hory.

3) Pokud by nebyl omezen přístup na Chrámovou horu, tak by tam rozhodně policie nic nevyšetřila. To dá rozum...

4) Demolice domů rodin teroristů je aplikace kolektivního přístupu viny. Bez tohoto přístupu by bylo v Izraeli mnohem hůře. A s aplikací tohoto principu v Evropě by bylo mnohem lépe.

21 0
možnosti
Foto

Izraelské úřady běžně praktikují postup, že nechají zbořit dům rodiny, jejíž člen spáchal vražedný útok na Izraelce ať už na vojáka nebo civilistu. Vy se nad tím budete možná pohoršovat, ale tam je situace tak šílená, že toto opatření docela chápu. Možná to hodně útočníků odradí. Jen tak mimochodem, naposledy zabil Palestinec dva izraelské policisty jezídského původu. Otec útočníka vyjádřil před televizními kamerami souhlas s činem svého syna - prý se zachoval jako správný muslim. Tak ať potom nepláče, že mu chtějí zbořit dům.

Opět musím konstatovat, že jste se pustila do tématu, kterému jste se dosud příliš nevěnovala. A tak píšete články, ve kterých opakovaně objevujete Ameriku.

23 1
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte, že zboření nějakého domu má nějaký vliv na omezení palestinského odboje. Spíše naopak, stále větší počet Palestinců má na Izraelce vztek.

1 6
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS