Orgie v cukrárně

10. 02. 2019 20:46:19
Může být návštěva cukrárny erotickým zážitkem? Pokud máte alespoň trochu fantazie tak určitě ano, přestože pravidelným osazenstvem cukráren nebývají právě nějaké pornohvězdy, sexybomby, nabušení svalnatí mladíci či svůdné modelky.

Do cukrárny chodí spíše babičky se svými vnoučky, nebo školní omladina, popřípadě důchodci- lidé v produktivním věku zas tak moc ne.Jednak na to nemají tolik času, pak ženy v určité věkové kategorii drží diety aby nepřibraly, a muži zas radši vepřový řízek nebo biftek, než rakvičku se šlehačkou.
Takže jaké erotické dusno by mohlo v cukrárně vládnout?

Jak jsem řekla, pokud máte špetku představivosti, můžete si to pěkně užít aniž byste tam měli právě rande. Na rozjezd si dáte třeba sněhové pusinky, což je klasická předehra erotických hrátek, ovocný košíček s jahodami zas evokuje šampaňské, s nímž se právě čerstvé jahody vhodně snoubí, a přípitek šampaňským s jahodami je vhodným začátkem milostných schůzek. Košíček sám může asociovat košíček podprsenky, která bývá první metou dobyvatele, která padne spolu se zábranami. Navíc jahoda v košíčku si lebedí na vanilkovém krému, což zas svádí k představě, jak během sexuálních hrátek partnera natíráme a masírujeme nějakým voňavým krémem či pleťovým mlékem. A taková lesknoucí se zrůžovělá pleť a údy zvláčnělé masáží, to je hodně sexy.

V cukrárně se také často podává káva, už jen její barva a vůně jsou vzrušující a dráždivé. Všichni se shodneme na tom, že nejlepší káva je silná a horká-tahle dvě adjektiva se na milování také hodí-silné a horké polibky nebo objetí naladí každého. Pak je tu šlehačka-ať už vám ji do kávy stříkají ze spreje nebo ze speciální sifonové lahve, je to erotické dostatečně nemluvě o její krémové konzistencí, která také vzbuzuje příjemné asociace . Člověk přímo vidí jak po sobě milenci stříkají šlehačku a pak si ji navzájem z různých částí těla olizují. Stejné představy vzbudí i hustá rozteklá čokoláda, která sama o sobě má prý afrodiziakální účinek.A třeba banán politý čokoládou a šlehačkou vypadá také dost smyslně, stejně jako teplem se roztékající zmrzlina.

Abychom se vrátili k zákuskům, tak třeba věneček plný žloutkového krému nebo čokoládová špička, ze které, když ji ukousnete vrcholek, vytéká vaječný koňak. to je opravdu hodně sexy.Také laskonky vypadají hodně svůdně, stejně jako zaoblené větrníky připomínající dráždivé obliny ženského těla. Makronky, zejména když k nim na talířek přidáte čokoládového indiánka, nejen potěší zrak a probudí erotickou fantazii, ale mohou vašim chuťovým buňkám přivodit hotový orgasmus. Vlastně samo spojení slov sladké zákusky je hodně erotické a smyslné- něžné kousnutí do krku, ramene či zadnice může být hodně vzrušující. Někteří cukráři dávají svým výtvorům dvojznačné názvy, jakoby se i oni při jejich přípravě nechávali unášet fantazií-pudinkové tajemství, mandlová romance, smetanové pokušení, oříšková extáze, kokosové snění, andělský polibek. žaludy či meruňkové potěšení.Švédské tvarohové řezy mohou evokovat švédskou trojku, hraběnčiny řezy zas sadistickou hraběnku. která práská bičem, nemluvě o tom, co může člověka napadnout při pohledu na různé čokoládové či kakaové trubičky, rohlíčky, tyčinky, datlové doutníky, sojové suky, skořicové šišky, kremrole, trdelníky a plněné kornoutky.

Také štramberské uši také mohou mít vzrušující konotaci, ženská ouška jsou pro některé muže prý velmi přitažlivá a patří mezi jednu z erotogenních zón lidského těla. Ženy příjemně naladí pohled na Mozartovy koule, griliášové kuličky a jiné kulaté sladkosti připomínající erotickou pomůcku zvanou Venušiny kuličky, pro muže mohou být zas dráždivé pirožky, šátečky, trojhránky či jiné dortíky a sušenky ve tvaru trojúhelníku nebo kosočtverce. A pokud je cukrárna spojena i s barem který mí v nabídce třeba drink zvaný sex on the beach, nebo koktejl tropic paradise, tedy sex na pláži nebo tropický ráj, tak se vám vůbec nebude chtít odejít a pochopíte pravý význam rčení mít nebe v hubě.

Samozřejmě vím že existují cukrárny, kde dostane sladkosti přímo ve tvaru některých lidských částí těla, ale to mi už tak sexy nepřipadá, spíš lascivní a laciné, mám radši věci zahalené a jen naznačené, kdy můžete plně rozvinou svou fantazii.

Ikdyž nemáte sladké rádi, a na nějaké orgie v cukrárně vás neužije, anebo nedisponujete právě velkou představivostí, věřím a doufám, že tento blog dostatečně inspiroval vaše smysly. Takže až půjdete kolem nějaké cukrárny, alespoň vůně čokolády, když už vám nezpůsobí právě orgasmus, tak vás alespoň příjemně naladí.

A pokud si vzpomenete na nějakou sladkost, třeba s neobvyklým krajovým názvem, která ve výše uvedeném výčtu chybí, tak se ozvěte a dejte mi vědět.

Autor: Libuše Palková | neděle 10.2.2019 20:46 | karma článku: 21.87 | přečteno: 2635x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 261 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 447 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.14 | Přečteno: 111 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.13 | Přečteno: 595 | Diskuse
Počet článků 784 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1819

Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...