Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hysterie kolem sirotků

Muži rádi hysterii přisuzují jenom ženám, aby ne, když je to od slova hystera, čili děloha. Ale množství článků převážně mužských autorů, o syrských sirotcích, které se tu na nás valí dokazují, že hysterický lze být i bez dělohy.

Pokaždé když společností hýbe nějaké téma, je zdejší prostor zavalen články blogerů-expertů na všechno, kteří přesně vědí co a jak.  Ale to co se strhlo kolem sirotků je opravdu pozoruhodné. Aniž je kdo viděl ,už je všem jasné, že jsou to fousatí islamisté, kteří se k nám chtějí infiltrovat, aby nám zakázali vepřové a znásilňovali naše ženy a dívky.Nevkusnost některých komentářů pak je už trochu přes čáru, jako třeba že šestnáctiletou  holčičku by někdo adoptoval radši než stejně starého hocha

Petr Šindelář Jestli tím ovšem pan Vokoun přímo ideálně nemyslel nějakou kačenku (tedy Fatimu) do vanyhttps://aim.blog.idnes.cz/diskuse.aspx

ddiskuse=A180917_679425_blogidnes&razeni=vlakno&strana=2

Kromě zjevného odporu vůči sirotkům mužského pohlaví pak také často zaznívá otázka, proč právě syrské sirotky, a ne třeba jemenské nebo africké? Bloger pan Ziegler dnes napsal článek, který vyčerpávajícím způsobem popisuje Syřany jako naprosté padouchy. Odsuzuje plošně, téměř všechny obyvatele Sýrei...A hlavní argument? Jsou to nepřátelé Izraele, každý Syřan  baží jen po tom, aby mohl zabíjet židy...

Mám také k dispozici svědectví Izraelců, že Syřané za války v roce 1973 v rozporu se Ženevskými konvencemi krutě mučili a vraždili izraelské válečné zajatce, uřezávali jim části těla včetně genitálii, raněné brutálně dobíjeli.Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679630 

To že se svědectvím o krutosti Syřanů autor přichází právě ve chvíli, když nás někdo jiný straší, že všech padesát syrských sirotků jsou určitě teroristé je jistě jen náhoda.  Ale ukazuje, že nenávist některých židů je bezbřehá.Opravdu není třeba být Einsteinem aby člověka napadlo, kdo převážně za všemi těmi články proti syrským sirotkům může být. 

A ještě k té hysterii. vzhledem k poněkud hanlivému nádechu, který tento výraz získal, se odborníci přiklání spíše k definici "histrionská porucha osobnosti"

A co o tom říká slovník cizích slov? Jak poznat opravdového histrióna? Jedním z nejnápadnějších znaků je výrazná dramatičnost. Tito lidé dávají neustále na odiv své city a emoce, jsou teatrální a často přehrávají. Na prknech každodenního života jsou histrióni největšími herci, kteří se dožadují neustálé pozornosti. Středobodem veškerého dění musejí být oni, prožitky ostatních je nezajímají. Typický je pro ně sklon ke zkreslování a zveličování. Tito mužští hysterici nejenže nedokáží své chování zkultivovat, ale navíc ho považují za to jediné správné.

No řekněte sami, nepoznáváte v tom zcela přesně některé některé zdejší zuřivé blogery?

Mimochodem ve starověku se výraz histrion používal také pro herce a kejklíře...v tomto kontextu je to nanejvýš trefné. Bohužel si jen pánové nevšimli, že mnozí jejich hru už prohlédli , stejně jako masky za nimiž se schovávají, takže ty svoje kejkle si tu hrají navzájem pro sebe, navzájem se plusují, karmují a aplaudují si, a zároveň hromadně napadají a urážejí každého, kdo si dovolí je upozornit, že už hodně přehrávají, že jejich představená mají upadající úroveň a vlastně kromě nich je nikdo vážně nebere. 

P.S. Pokud mi někdo zas pošle nějakou "milou" zprávu přes Messenger nebo Facebook, a přitom se mi tam zobrazí, že je z okruhu pana Martina Kavky nebo Zieglera, ať se nediví, že na jeho sprosté urážky už ani nereaguji. 

 

Autor: Libuše Palková | středa 19.9.2018 10:55 | karma článku: 16,43 | přečteno: 2033x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

Ráda bych se tímto veřejně omluvila kolegovi blogerovi panu Klarovi, kterého jsem citovala v nedávném blogu, protože se mi nelíbilo když napsal, že ženy jsou bez obzoru. A tak jsem si, jak je mým dobrým zvykem, dovolila oponovat.

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61 | Přečteno: 932x | Diskuse| Osobní

Libuše Palková

Chcete mít vysokou karmu a čtenost?

Hlavní je samozřejmě výběr témat-nejvíce se zavděčíte kritikou islámu, imigrantů, feministek, EU, genderu, levičáků, sluníček, vítačů, Pražské kavárny. Populartitu vám zaručí pochvalné ódy na USA a Izrael, církev, judaismus

26.4.2019 v 8:31 | Karma: 6,43 | Přečteno: 586x | Diskuse| Ostatní

Libuše Palková

Jak se zbavit nepohodlného blogera

Ráda bych se vyjádřila k tomu proč jsem byla zmizena, pokud nezmizí i to. Všichni víme že po stažení určitého počtu blogů nebo smazaných komentářů přichází sankce. Takže se dá zařídit, aby nepohodlný bloger zmizel z hlavní strany.

26.4.2019 v 7:28 | Karma: 14,96 | Přečteno: 1086x | Diskuse| Osobní

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

Jestli čekáte nějaký recept na novou vylepšenou verzi koprové omáčky, tak vás zklamu. To slovo nemá s koprovkou nebo koprem vůbec nic společného. Koprolit je totiž zkamenělý výkal. Z toho by si nikdo omáčku ani polévku asi nedal

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53 | Přečteno: 214x | Diskuse| Ostatní

Libuše Palková

Nobelovku pro zakladatele teroristické organizace?

Nedávno se zde jeden bloger zamyslel nad tím, že Nobelovu cenu za mír dostávají všelijací lidé, zmínil třeba Obamu nebo mladičkou aktivistku. Zapomněl však na zakladatele organizace, kterou mnohé země prohlásili za teroristickou.

24.4.2019 v 12:31 | Karma: 5,58 | Přečteno: 171x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  9:02

Přímý přenos Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Byl na vozíku, po výměně kyčlí běhá, trénuje na maraton. Pomáhá mu konopí

26. dubna 2024  8:58

Jakub Kryšpín pracoval, dálkově studoval vysokou školu, měl plány do budoucna. Ty ale v roce 2006...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik