Česko patří do Afriky?

10. 07. 2018 13:23:07
Včerejší prohlášení pana Bělobrádka, že země, ve které je ministerským předsedou člověk vyšetřovaný pro trestnou činnost, patří do Asie nebo někam do střední Afriky, je alarmující. My se bojíme, že se Afrika stěhuje k nám a vida.

Ono je to naopak. Česko se stěhuje do Afriky. Jak to vypadá, politici se postarali o to, aby se Česko přiblížilo ještě více úrovni banánových republik a ocitlo se tak v srdci černého kontinentu. Anebo je to jen další preventivní opatření proti imigrantům? Při slušném mediálním pokrytí se tato informace dostane jistě až k uším imigrantů a ti si řeknou, proč by utíkali z jedné banánové republiky do jiné? Oni utíkají většinou před diktátorskými režimy, válkou a hladem, tak proč by se hrnuli sem, když podle této informace se řadíme mezi zaostalé nedemokratické země. Zejména když už dříve se podle svědectví jiných imigrantů dozvěděli, že víc než přemalovaný chlév jim tu nikdo nenabídne. Ještě by to chtělo dát do médií pár fotek bezdomovců vybírajících popelnice, abychom imigrantům ukázali jaký tu panuje hlad a bída, a máme jistotu, že naši hranici ani hlídat nemusíme. Je ani nenapadne ji překračovat. Stejně nemáme dostatek záložáků, kteří by v případě nebezpečí hranici ohlídali. Ač podle militantních řečí, které tu někteří frajeři- blogeři vedou, to vypadá, že je tu plno chabrých bojovníků ochotných chránit vlast.

Ale teď vážně, když někdo poukazuje na to, že tragédie, která se dnes odehrává v Evropě, je vinou politiků a různých organizací víc, než samotných imigrantů, je hned označen za vítače. Někteří lidé zkrátka vidí jen prst, který na něco ukazuje, ale nedohlídnou tam, kam ten prst směřuje. A tak radši nadávají na imigranty než na ty, co se na tom pakují. Když vám vyklouzne ryba z potrhané sítě, budete nadávat té rybě, že díry využila aby se osvobodila, anebo sobě, že jste si koupil nekvalitní rybářské náčiní? Měl byste především mít zlost na toho, kdo vám ho prodal a kdo ho vyrobil.

Často jsou to různé církevní organizace, které příchod uprchlíků podporují, ale když kritizujete církev, jste také špatný. Vítačství je přisuzováno často levičákům, feministkám a jiné verbeži. Jsou tedy církve v podstatě jen zakuklená levice a feministky? V tom případě se dá chápat proč ty restituce proběhly tak hladce.

A ještě k těm nepoctivým politiků-je jich tu pár, kteří by si zasloužili sedět v kriminále, až by zčernali. Ale místo toho jde z vlády malá ryba paní Malá, a velcí žraloci zůstávají. Další důkaz že na ženskou si chlapi vždycky troufnou, klidně ji hodí přes palubu, ale mezi sebou drží basu. Asi proto, aby se do té basy sami nedostali. Protože podle výše zmíněného přísloví" sedět v kriminále až zčerná" bychom tu měli hodně černo i bez imigrantů.

Autor: Libuše Palková | úterý 10.7.2018 13:23 | karma článku: 25.32 | přečteno: 2158x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 17 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 11.18 | Přečteno: 207 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 15.52 | Přečteno: 353 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 99 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.72 | Přečteno: 564 | Diskuse
Počet článků 784 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1819

Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...