Zadek kam se podíváš

Určitě jste si všimli, že poslední dobou jsou sociální sítě doslova zavalené  selfíčky nahých či polonahých zadků. Už dříve byla média plná fotek této části ženského těla, ale s nástupem facebooků a instagramů se strhla lavina.

 Každý – nebo spíš každá - si dnes  fotí pozadí a vystavuje na sociálních sítích: herečky, zpěvačky, modelky i normální ženy. Teda pokud se dá říct normální o ženě, která má potřebu vystavit svůj polonahý zadek na veřejnosti.

 Dříve se lidé identifikovali podle tváře, dnes jak vidno, začíná být dominantní jiná část těla.

Nejsmutnější na tom je, že většina těch vyšpulených hýždí nejsou ani skutečné zadnice, ale jsou uměle  upravené - jak se ukázalo na příkladu Kim Kardashiam, jejíž reálné fotky pořízené nějakým novinářem na pláži ukázaly, že ve skutečnosti nevypadá ani zdaleka tak, jak se ráda prezentuje. Mnohé ženy a dívky, které propadly této vášni, si zadek fotoshopem značně vylepšují, jen aby mohly mít radost, že tak trumfly konkurenci.

No a muži, kteří se nechají nalákat jsou pak zklamaní když zjistí, že ta kterou si vybrali na seznamce podle krásného zadku, má zadek spíše průměrný.

 Když frčela prsa-teda všude se vystavovalo ženské poprsí, psychologové to vysvětlovali podvědomou touhou mužů po mateřském prsu. Jak by asi vysvětlili současnou prdelkovou mánii?

Nějaké zašifrované poselství že se světem to jde do pr…? Nedávno tu  jedna blogerka psala o tom, že západní civilizace jde do kopru… no vypadá že směřuje jinam..

Ale pokud jde skutečně do kopru tak tam směřuje per rectum …

 

Autor: Libuše Palková | úterý 8.8.2017 19:30 | karma článku: 32,07 | přečteno: 3356x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53