Nejúžasnější dieta

Poradím vám nejsenzačnější dietu, jakou jsem kdy vyzkoušela. Je lahodná, jednoduchá, nic neodvažujete, nepočítáte kalorie, potřebná surovina se dá sehnat všude.  

S blížícím se létem mnozí řeší problém s kily navíc. Každý chce v plavkách vypadat co nejlépe a tak se jako každý rok přetřásají různé diety. Většina z nás se ale nerada vzdá dobrého jídla, a když už se k tomu donutíme, máme pak špatnou náladu, jsme nervózní, slabší jedinci propadají depresím.  Poradím vám senzační dietu, při které vám blbá nálada nehrozí a je hrozně jednoduchá: dvě deci lehkého bílého vína k snídani, dvě k obědu a dvě k večeři. K tomu samozřejmě hodně vody, abyste během dne dosáhly potřebného množství tekutin. Kdo je zvyklý na dopolední přesnídávku a odpolední svačinu, dá si dvoudecku i v těch hodinách. Tím pádem si také může odečíst čtyři deci vody,které tak v pitném režimu doplnil vínem. Opakuji že víno musí být bílé, suché, lehké-to má nejméně kalorií.

Tato dieta není žádnou novinkou, jen jsem si vzpomněla, že jsem ji před lety držela s kamarádkou a vydržely jsme to celý týden. Sice se už nepamatuji, o kolik jsme zhubly, ale snad nikdy jsem nezažila veselejší týden a nenasmála se tolik, jako tehdy.Při jiných dietách bývám naopak skleslá, unavená, naštvaná na celý svět.Takže ikdybyste zjistili, že to na vás nezabírá a vy nehubnete, alespoň vám nehrozí blbá nálada a věřte mi, že nějaké faldíky navíc vám  budou najednou tak nějak úplně jedno.

Autor: Libuše Palková | pátek 16.6.2017 18:39 | karma článku: 27,14 | přečteno: 1294x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53